K
Kropka.88
Gość
Mozesz powiedziec cos wiecej?Facelle dopóki nie pokazują turbo tłustej krechy nie zaufam nigdy
spotkałaś sie z pozytywnym testem mimo braku ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozesz powiedziec cos wiecej?Facelle dopóki nie pokazują turbo tłustej krechy nie zaufam nigdy
Okolo 14dpo, miesiaczka powinna byc za 3 dni
Wiesz co, zawsze mialam 14dni. Ale odkad jestem stymulowana i biore proga 14dni po owu to mi sie wydłużyła .Ale masz długa fazę lutealna [emoji51][emoji1]
Wiesz co, zawsze mialam 14dni. Ale odkad jestem stymulowana i biore proga 14dni po owu to mi sie wydłużyła .
Ponoc to normalne, tak mi siostra mowila, ze wydłuża sie do 3 dni.Wiesz co, zawsze mialam 14dni. Ale odkad jestem stymulowana i biore proga 14dni po owu to mi sie wydłużyła .
Hej dziewczyny mam pytanie jestem pierwszy miesiąc na stymulacji letrozolem. Spóźnia mi się okres już 3 dni, zawsze mam jak w zegarku co 25 dni. Robiłam test ale niestety biel. Czy przyczyną tego może być stymulacja?
A miałaś potwierdzoną owulację?Hej dziewczyny mam pytanie jestem pierwszy miesiąc na stymulacji letrozolem. Spóźnia mi się okres już 3 dni, zawsze mam jak w zegarku co 25 dni. Robiłam test ale niestety biel. Czy przyczyną tego może być stymulacja?