reklama
Joasia M
Fanka BB :)
Masz rację ale ja jestem jakaś ostatnio roztrzepana przez tą przeprowadzkę...zrobiłam test 4 czerwca i wyszedł pozytywny ale jakośnie dowierzałam więc czekałam na to czy pojawi się okres a powinien pojawić się dziś...narazie nie ma nic...jutro zrobię test jak wyjdzie pozytywny to mam smsowac do lekarza po receptę na heparynęHejka, rzadko zaglądałam tu, nie zdążyłam nawet nic napisac bo dołączyłam odrazu na przyszłe mamusie, zrób bete skoro masz brac heparyne to im szybciej dowiesz sie tym lepiej.
Joasia M
Ja też mam mieszane uczucia tzn. Obawiam sie co bedzie. Dzis powinnam dostać okres jutro rano zrobię test a potem po zastrzyki...Witam się z wami w 1dc .
We wtorek wizyta i lecimy z zastrzykami
Wcale nie jestem pozytywnie nastawiona
Pozdrawiam was cieplutko
U
usuniecie
Gość
Powodzonka !Masz rację ale ja jestem jakaś ostatnio roztrzepana przez tą przeprowadzkę...zrobiłam test 4 czerwca i wyszedł pozytywny ale jakośnie dowierzałam więc czekałam na to czy pojawi się okres a powinien pojawić się dziś...narazie nie ma nic...jutro zrobię test jak wyjdzie pozytywny to mam smsowac do lekarza po receptę na heparynę
coca
Dziewczyny, a jak to jest z tymi testami? Owulacja powinna nastąpić w przeciągu 24-36h od pierwszego pozytywnego czy od tego najmocniejszego? [emoji2962]
Mowi się, ze od pierwszego pozytywnego. Po nim już nie zalecają robić testów, bo LH może się utrzymywać na podwyższonym poziomie.
pluto_nova
Moderator
Dziewczyny, a jak to jest z tymi testami? Owulacja powinna nastąpić w przeciągu 24-36h od pierwszego pozytywnego czy od tego najmocniejszego?
Od pozytywnego, bo gdy wyjdzie Ci pozytywny, to już nie robisz dalej, tylko działasz
My działamy od wczoraj i dzisiaj chyba owulka, bo nad samiusieńkim ranem (nie wiem która była godzina, bo nie chciałam otwierać oczu, żeby się nie rozbudzić) bolały mnie na przemian jajniki, plecy i ogólne ból owulacyjny. A jak wstałam do pracu, to taka cała w skowronach i jakaś taka podekscytowana jestem Czuję się dzisiaj super dobrze i chyba nic nie jest w stanie wyprowadzić mnie dzisiaj z równowagi
Anasta07
To mi też wypadnie wizyta koło października, może połowa września, wtedy też podjęliśmy decyzję o początku starań. Mój dr też chyba tak sceptycznie o tych testach owu, ale trudno No ja już taka młoda nie jestem bo przekroczyłam 31 i czuję że czas mnie goni bo chciałabym więcej niż 1...A pomyśleć że kiedyś panicznie się bałam ciąży i nigdy w życiu nie współżyłam bez zabezpieczenia ze strachu :O a teraz celuje się idealnie i nic...No ja myślę że poczekam do kolejnej kontrolnej wizyty w październiku i zapytam się kiedy powinnam się zacząć na prawdę martwić mnie każdy lekarz na którego trafiam mowi ze jestem jeszcze mloda, że na spokojnie, żebym nie robiła testów owu itp itd ... ogólnie że mam dać sobie na luz łatwo powiedzieć.
K
Kropka.88
Gość
Hej Jestem po wizycie u ginka. Dwa pecherzyki na prawym jajniku (17,5mm i 21mm), endometrium 14mm, dzisiaj mam zrobic ostatni zastrzyk z purogenu zeby ten 17,5mm podrósł a jutro ovitrell. W poniedzialek mam kolejna wizyte, zeby zobaczyc czy do owulacji doszlo.
Jeszcze dzis ginek dzwonil przy mnie „po znajomych” czy jest szansa na inseminacje w niedziele ale niestety nic nie wskórał :/
Takze niech sie dzieje wola nieba
Milego weekedu staraczki
Jeszcze dzis ginek dzwonil przy mnie „po znajomych” czy jest szansa na inseminacje w niedziele ale niestety nic nie wskórał :/
Milego weekedu staraczki
reklama
Jakie ładne endometrium. Ja zawsze 6mm po owulacji...Hej Jestem po wizycie u ginka. Dwa pecherzyki na prawym jajniku (17,5mm i 21mm), endometrium 14mm, dzisiaj mam zrobic ostatni zastrzyk z purogenu zeby ten 17,5mm podrósł a jutro ovitrell. W poniedzialek mam kolejna wizyte, zeby zobaczyc czy do owulacji doszlo.
Milego weekedu staraczki
Podziel się: