reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Przez 2 dni lekko krwawiłam, potem trochę brązowego gęstego śluzu, potem trochę żółtego a teraz cała masa białego wodnistego śluzu dlatego się martwię. Ginekologa mam 4 sierpnia wiec chciałam się wstrzymać z betaHCG

Krwawilas będąc w ciąży i czekasz do sierpnia? Oby to tylko jakiś krwiak był. Idź do lekarza na cito albo na IP.

reklama

Załączniki

• 4B3866B3-BECB-48EF-B34E-462D6C8876BE.jpeg
    4B3866B3-BECB-48EF-B34E-462D6C8876BE.jpeg
    86,8 KB · Wyświetleń: 72
Cześć dziewczyny! będziemy z M zaczynać staranka od początku i chciałam tu u was przycupnąć, u nas w dużym skrócie problem nasieniowy :( żylaki powrózka operacja cudy nie widy obecnie już prawie 5 miesięcy po zabiegu wiec zobaczymy mamy zaplanowane badanie nasienia w sierpniu no ale zobaczymy co wyjdzie nie nastawiam się, u mnie owulacje są okej potwierdzone monitoringiem ale dla jakości jajeczek wcinam witaminki mój M tez bierze ale nie sadze by cuda zdziałały.. Pozdrawiam 😘

Wg mnie nie ma potrzeby żebyś szła do hematologa. Kwas foliowy łykaj metylowany, bierz acard a od pozytywnego testu heparynę. To powinien ginekolog Ci już powiedzieć. Dopytaj jaka dawkę acardu.

Odebrałam wyniki. Morfologia słaba, ale chyba przez ostatnie przeziębienie, muszę to jeszcze skonsultować, progesteron ładnie w normie dla tej fazy, ale tarczyca już mi się nie podoba...

Załączniki

• IMG_20210729_084724.jpg
    IMG_20210729_084724.jpg
    66,7 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG_20210729_084654.jpg
    IMG_20210729_084654.jpg
    131,2 KB · Wyświetleń: 113
Wg mnie nie ma potrzeby żebyś szła do hematologa. Kwas foliowy łykaj metylowany, bierz acard a od pozytywnego testu heparynę. To powinien ginekolog Ci już powiedzieć. Dopytaj jaka dawkę acardu.
To właśnie mój lekarz stwierdził, że przed wizytą u niej mam iść do hematologa, żeby mi dobrał odpowiednie dawki, zadzwoniła do mnie już i nawet powiedziała do kogo iść to posłucham i zobaczymy co wymyśli 🤷‍♀️

To właśnie mój lekarz stwierdził, że przed wizytą u niej mam iść do hematologa, żeby mi dobrał odpowiednie dawki, zadzwoniła do mnie już i nawet powiedziała do kogo iść to posłucham i zobaczymy co wymyśli 🤷‍♀️
Najwidoczniej Twoja gin nie zna się na takich przypadkach. Daj znać co powie hematolog.

Cześć dziewczyny! będziemy z M zaczynać staranka od początku i chciałam tu u was przycupnąć, u nas w dużym skrócie problem nasieniowy :( żylaki powrózka operacja cudy nie widy obecnie już prawie 5 miesięcy po zabiegu wiec zobaczymy mamy zaplanowane badanie nasienia w sierpniu no ale zobaczymy co wyjdzie nie nastawiam się, u mnie owulacje są okej potwierdzone monitoringiem ale dla jakości jajeczek wcinam witaminki mój M tez bierze ale nie sadze by cuda zdziałały.. Pozdrawiam 😘
Witaj :)
A nie myśleliście o inseminacji? Lekarz nie proponował?

reklama
Do góry