reklama
Avis
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla synaWitam się i ja w 1dc (w końcu)
Ja dzisiaj robiłam imprezę urodzinową mojemu pierworodnemu - jutro kończy 15 lat Kiedy to zleciało?
Postanowiłam, że kupię testy owulacyjne z DL i Facelle i będę je robić równocześnie i się okaże, które będą dla mnie lepsze
Miłego weekendu
Anasta07
Dzień dobry w niedzielę! U mnie jak to bywa w drugiej połowie cyklu śniły się dwie kreski...radość wielka, ale jak byłam już na pograniczu jawy i snu to pomyślałam że coś zdecydowanie za mocne te kreski jak na ten dzień cyklu I wtedy się obudziłam. Teraz trzeba tylko czekać a pokładam wielkie nadzieje w tym monitorowanym cyklu
coca
@ przyszła. Wiedziałam.
Ładny wynik progesteronu [emoji846]
Jaki wynik?
kobieta90
Uciekł mi login forumowiczki teraz nie pamiętam kto podawał wynik progesteronuJaki wynik?
Dziewczyny, ja mam z kolei pytanie i implementację. 28 dzień cyklu, przypuszczam że 12 dpo (po obserwacjach śluzu). Byłam w pracy na noc i przed północą zabarwiony na lekko brązowo śluz, z małymi kroplami krwi. Do teraz sucho, podpaska czysta. Czy to mogła być implementacja. Dodam że ostatnie cykle mialam po 32 dni... Faza lutealna u mnie to czaej zawsze 14 dni
Avis
Tak, mogła to być implantacja.Dziewczyny, ja mam z kolei pytanie i implementację. 28 dzień cyklu, przypuszczam że 12 dpo (po obserwacjach śluzu). Byłam w pracy na noc i przed północą zabarwiony na lekko brązowo śluz, z małymi kroplami krwi. Do teraz sucho, podpaska czysta. Czy to mogła być implementacja. Dodam że ostatnie cykle mialam po 32 dni... Faza lutealna u mnie to czaej zawsze 14 dni
reklama
coca
Dziewczyny, ja mam z kolei pytanie i implementację. 28 dzień cyklu, przypuszczam że 12 dpo (po obserwacjach śluzu). Byłam w pracy na noc i przed północą zabarwiony na lekko brązowo śluz, z małymi kroplami krwi. Do teraz sucho, podpaska czysta. Czy to mogła być implementacja. Dodam że ostatnie cykle mialam po 32 dni... Faza lutealna u mnie to czaej zawsze 14 dni
Sam śluz jest średnia metoda wyznaczania owulacji. Czy mogła być to IMPLANTACJA (nie implementacja)? Mogła, nie musiała. Ja takie brązowe plamienia miałam przed okresem w związku ze spadającym progiem.
Podziel się: