reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Skoro skoczyła to może już być po owu [emoji39]
tyle dobrego, że to może znaczyć, że była. Jeśli w przyszłym miesiącu sytuacja się powtórzy, trzeba będzie włożyć dumę do kieszeni i przejść się do ginekologa z zza niskim progesteronem. Bo wychodzi mi, że będzie jakieś 9 dni fazy lutealnej, a plamie mam zawsze dwa, trzy dni przed @ :( W Uj mi teraz źle, bo myślałam, że wszystko ze mną w porządku.

reklama
Hej dziewczynki ❤️ Kto w najbliższym czasie testuje ( owu lub ciazowo)? Jakieś objawy , coś? Ja dzisiaj obudziłam się zalana potem z piskiem i okropnym bólem prawego jajnika. Jeszcze czegoś takiego nie miałam 🙀. Ogólnie jestem wytrzymała na ból. Leczę zeby bez znieczulenia, przeciwbólowych w domu, to trzeba się nastarać by znaleźć. Ja sobie ten ból wyobrażałam jak pęknięcie jajnika 😁. Wiem ze to niemożliwe, ale tak się czułam. Poprostu masakra….. dalej mnie pobolewa prawa strona. 9 dpo dzisiaj, tylko ze owu potwierdzona monitoringiem na lewym jajniku, a nie prawym ( tam to się nic nie działo). Czy miałyście coś podobnego?

Witajcie, po ok 2 miesięcznej przerwie. Troszkę straciłam nadzieję, do tego organizacja i wyjazd na wczasy i tak jakoś zeszło.. Jednak dziś potrzebuje Waszej pomocy. Robiłam rano test i.. Czy tu coś widać? Chodzę od okna do okna i mam mieszane uczucia.

Załączniki

• IMG_20210722_075921.jpg
    IMG_20210722_075921.jpg
    411,6 KB · Wyświetleń: 156
Witajcie, po ok 2 miesięcznej przerwie. Troszkę straciłam nadzieję, do tego organizacja i wyjazd na wczasy i tak jakoś zeszło.. Jednak dziś potrzebuje Waszej pomocy. Robiłam rano test i.. Czy tu coś widać? Chodzę od okna do okna i mam mieszane uczucia.
Powtórz test. Widzę tam cień drugiej kreski ale nie ma co gdybać - trzeba powtórzyć 😘 🤞🤞

tyle dobrego, że to może znaczyć, że była. Jeśli w przyszłym miesiącu sytuacja się powtórzy, trzeba będzie włożyć dumę do kieszeni i przejść się do ginekologa z zza niskim progesteronem. Bo wychodzi mi, że będzie jakieś 9 dni fazy lutealnej, a plamie mam zawsze dwa, trzy dni przed @ :( W Uj mi teraz źle, bo myślałam, że wszystko ze mną w porządku.

Plamienie 2-3 dni przed @ nie musi oznaczać za niskiego proga. Ale 9-dniowa faza lutealna jest trochę krótka, warto by to z ginem przegadać.

reklama
12 dpo dlatego martwię się, że tylko cień. Wczoraj na noc najadłam się arbuza i może mocz był zbyt rozcieńczony bo diusialam jak szalona. Byliśmy na wczasach i zmiana klimatu itp spowodowała chyba lekkie zmiany w terminie owu więc nie do końca wiem. Z tych aktualnych obserwacji wynika 12 dzień.

Do góry