reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ovarin jest w saszetkach?! 😱 OMG a ja się męczę z

Ovarin jest w saszetkach?! 😱 OMG a ja się męczę z tabletkami 🤦🏻‍♀️Gdzie można kupić? W necie mi nie wyszkuje saszetek tylko tabletki widzę
O Boszeee! Wybaczcie zamieszanie 🙈 lookam jednym okiem będąc w pracy i pokiełbasiłam nazwy. Ovarin faktycznie tylko w tabletkach 🙈

reklama
Ovarin jest w saszetkach?! 😱 OMG a ja się męczę z tabletkami 🤦🏻‍♀️Gdzie można kupić? W necie mi nie wyszkuje saszetek tylko tabletki widzę 🤔
Ale jeśli męczysz się z tabletkami to ja biorę Ovulomed max. Skład zbliżony (tzn składniki takie same ale troszke mniejsze stężenie wit d ale za to większe Inozytoli. Poczytaj sobie i może podpytaj gin czy takie proporcje będą ok i czy taka alternatywa jest ok. Mi akurat smak tego preparatu nie pasuje, ale wiem ze niektórzy nie mogą łykać tabletek wiec jest to jakieś rozwiązanie zawsze 😉

Ale jeśli męczysz się z tabletkami to ja biorę Ovulomed max. Skład zbliżony (tzn składniki takie same ale troszke mniejsze stężenie wit d ale za to większe Inozytoli. Poczytaj sobie i może podpytaj gin czy takie proporcje będą ok i czy taka alternatywa jest ok. Mi akurat smak tego preparatu nie pasuje, ale wiem ze niektórzy nie mogą łykać tabletek wiec jest to jakieś rozwiązanie zawsze 😉
O dziękuję, sprawdzę i spytam mojego lekarza!

I raz jeszvze wybaczcie płonne nadzieje 😜

Hej dziewczyny kiedy u was wystąpiła owulacja po clo? W jakim dniu cyklu? Zastanawiam się czy jest takie prawdopodobieństwo że jak pójdę 10dc i się może okazać że już była? Zazywam clo od 3 do 7 DC teraz aktualnie jestem w 7dc.

Hej dziewczyny kiedy u was wystąpiła owulacja po clo? W jakim dniu cyklu? Zastanawiam się czy jest takie prawdopodobieństwo że jak pójdę 10dc i się może okazać że już była? Zazywam clo od 3 do 7 DC teraz aktualnie jestem w 7dc.
Ja mam pozne owulacje wiec nie podpowiem.

U mnie przy dwóch tabletkach dziennie clostilbegytu branych od 3dc przez 5 dni, w 11dc miałam już dwa pęcherzyki 20mm i 16mm, dzień później zastrzyk z Ovitrelle i od 24h do 36h później wystąpiła owulacja. Pierwszego razu Ci niestety nie napisze, bo nie pamiętam dokładnie a jestem w pracy i nie mam jak sprawdzić.

reklama
Ja mam pozne owulacje wiec nie podpowiem.
U mnie przy dwóch tabletkach dziennie clostilbegytu branych od 3dc przez 5 dni, w 11dc miałam już dwa pęcherzyki 20mm i 16mm, dzień później zastrzyk z Ovitrelle i od 24h do 36h później wystąpiła owulacja. Pierwszego razu Ci niestety nie napisze, bo nie pamiętam dokładnie a jestem w pracy i nie mam jak sprawdzić.
Dzięki dziewczyny, bo jestem właśnie umówiona na sobotę i mam nadzieję że już nie będzie po bo wyczytałam w necie że może wystąpić owulacja nawet 10dc i nie wiem od kiedy mamy się starać czy czekać do pierwszej wizyty czy zacząć wcześniej 🤷‍♀️

Do góry