Avis
Fanka BB :)
Problem jest w tym, że męża nie ma jeszczetutaj nie ma na co czekać do roboty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Problem jest w tym, że męża nie ma jeszczetutaj nie ma na co czekać do roboty
Cześć Dziewczyny czy mogę dołączyć? Zaczynam jesienią starania o trzeciego maluszka
Czasem takie cykle są miłym zaskoczeniemCześć Ja tutaj również od niedawna, działam już od tego cyklu, który teraz kończę - raczej czekam na @, bo się nie łudzę
i bardzo dobrze korzystaj póki możesz czas ograniczeń przyjdzie zobaczyszHej dziewczyny ja się nie odzywałam kilka dni, bo od wtorku wypoczywam w Grecji. Stwierdziłam, że co ma być, to będzie i korzystam z uroków all inclusive. Myślę, że między niedzielą a wtorkiem przed wyjazdem miałam owu, ale tak naprawdę mija nam rok starań, więc raczej nie liczę na to, że akurat przed wakacjami miałoby się udać i nie szczędzę sobie alkoholu w trakcie dnia. Zresztą często pisałyście, że tryb życia trzeba zmienić dopiero, jak się zobaczy test pozytywny
Hej, u mnie dzisiaj 31dc. Cykl trwa u mnie od 32 do 34 dni także w poniedziałek chciałabym testować, chociaż wydaje mi się że nie miałam owulacji. Nie mierzylam temperatury, nic nie sprawdzałam także jakoś się nie nastawiam. Objawów na ewentualną @ brak. Jestem strasznie senna, ale sądzę, że to kwestia pogody
Miałam jakieś dziwne 2 dniowe plamienie w 14-15dc, nie mialam w ogóle płodnego sluzu.A czemu myślisz ze nie miałaś owu?
Niektóre dziewczyny mają plamienie okołowulacyjne, może Ty też miałaś. Poza tym śluz nie zawsze jest widoczny na zewnątrz, czasem jest tylko wewnątrz.Miałam jakieś dziwne 2 dniowe plamienie w 14-15dc, nie mialam w ogóle płodnego sluzu.
Miałam jakieś dziwne 2 dniowe plamienie w 14-15dc, nie mialam w ogóle płodnego sluzu.