reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Na mierzeniu temperatury się nie znam, ale testów owu używałam. Wg mnie owulacja powinna nastąpić 24-36 godzin od peaku.
Już Ci pisałam na innym wątku... Dziś idź na całość 😉
U mnie w przypadku ostatniej ciąży (niestety utraconej) się sprawdziło i wiadomo w takim przypadku celujesz w chłopca 😊
Wiem co pisze bo mam trzech. Ostatni to oczywiście aniołek.
W jakim przypadku „celuje w chłopca”?
Bo nie bardzo rozumiem a zaciekawiło mnie to. Prawda jest taka ze nie mozna sobie „wycelować” plci dziecka 🙃

reklama
@Paolx jeśli mnie nie nawiedzi 🐵 to chyba zatestuję. Byłby to pierwszy test po obumarciu. Chyba że jeszcze w tym tygodniu skoczę na betę bo w sobotę wyjeżdżam z rodzinką. Dziś mam 23dc a ostatnia @ była 13.06. to chyba już beta coś pokaże jak by co.
Daj znać, trzymam kciuki żeby jednak 2 kreski się pojawiły 🥰 ja będę testować w niedzielę ale czuję że nic nie będzie z tego cyklu 😑

Bo nie bardzo rozumiem a zaciekawiło mnie to. Prawda jest taka ze nie mozna sobie „wycelować” plci dziecka 🙃
Jak masz stosunek przed owulacją to jest większe prawdopodobieństwo że będzie dziewczynka a w dzień owulacji chłopak. Chodzi o to że chłopaki szybciej docierają ale szybciej umierają więc jeśli przed to dotrą pierwsze ale nie ma owulacji i umierają i dopiero za nimi są dziewczynki które płyną wolniej i docierają akurat na owulke. Trochę chaotycznie napisałam, ale wydaje mi się że czytelnie 😂 ile w tym prawdy nie wiem, ale dość często to słyszę 🤣🤣

Dziewczyny a jest może któraś z Was, która korzystała z pomocy psychologa?
Ja się kiedyś nad tym zastanawiałam, jak jeszcze nikt z mojego otoczenia nie wiedział o niepowodzeniach w staraniach, ale stopniowo powiedziałam, mamie, teściom, babci, przyjaciółce i tak jakoś mi się lżej zrobiło.

Hej! Ja dziś 12 dc, 3 stymulacja, jutro monitoring, trochę późno na moje, no ale jak lekarz tak powiedział to chyba wie co robi, liczę w tym miesiącu na lewą stronę, może coś zaskoczy 😜
A swoją drogą odliczam już dni do urlopu, zostało 14 dni roboczych, czuję, że tego potrzebuję 😋😁

Niby tak, ale w owulację jest większa szansa na chłopaka. Jak już pisałam mam 3, w tym jednego aniołka. Mam też córeczkę, ale w cyklu z nią wcale nie pilnowałam owulacji.

Ostatnia edycja:
Jak masz stosunek przed owulacją to jest większe prawdopodobieństwo że będzie dziewczynka a w dzień owulacji chłopak. Chodzi o to że chłopaki szybciej docierają ale szybciej umierają więc jeśli przed to dotrą pierwsze ale nie ma owulacji i umierają i dopiero za nimi są dziewczynki które płyną wolniej i docierają akurat na owulke. Trochę chaotycznie napisałam, ale wydaje mi się że czytelnie 😂 ile w tym prawdy nie wiem, ale dość często to słyszę 🤣🤣
Doklnie. Przed owulacją to dziewczynki, bo są silniejsze i zaczekają sobie aż ona nadejdzie. A w owulację to chłopaki bo te plemniczki krócej żyją więc nie mogą czekać.

reklama
Do góry