reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Na mierzeniu temperatury się nie znam, ale testów owu używałam. Wg mnie owulacja powinna nastąpić 24-36 godzin od peaku.
Już Ci pisałam na innym wątku... Dziś idź na całość 😉
U mnie w przypadku ostatniej ciąży (niestety utraconej) się sprawdziło i wiadomo w takim przypadku celujesz w chłopca 😊
Wiem co pisze bo mam trzech. Ostatni to oczywiście aniołek.
W jakim przypadku „celuje w chłopca”?
Bo nie bardzo rozumiem a zaciekawiło mnie to. Prawda jest taka ze nie mozna sobie „wycelować” plci dziecka 🙃

reklama
@Paolx jeśli mnie nie nawiedzi 🐵 to chyba zatestuję. Byłby to pierwszy test po obumarciu. Chyba że jeszcze w tym tygodniu skoczę na betę bo w sobotę wyjeżdżam z rodzinką. Dziś mam 23dc a ostatnia @ była 13.06. to chyba już beta coś pokaże jak by co.
Daj znać, trzymam kciuki żeby jednak 2 kreski się pojawiły 🥰 ja będę testować w niedzielę ale czuję że nic nie będzie z tego cyklu 😑

Bo nie bardzo rozumiem a zaciekawiło mnie to. Prawda jest taka ze nie mozna sobie „wycelować” plci dziecka 🙃
Jak masz stosunek przed owulacją to jest większe prawdopodobieństwo że będzie dziewczynka a w dzień owulacji chłopak. Chodzi o to że chłopaki szybciej docierają ale szybciej umierają więc jeśli przed to dotrą pierwsze ale nie ma owulacji i umierają i dopiero za nimi są dziewczynki które płyną wolniej i docierają akurat na owulke. Trochę chaotycznie napisałam, ale wydaje mi się że czytelnie 😂 ile w tym prawdy nie wiem, ale dość często to słyszę 🤣🤣

Dziewczyny a jest może któraś z Was, która korzystała z pomocy psychologa?
Ja się kiedyś nad tym zastanawiałam, jak jeszcze nikt z mojego otoczenia nie wiedział o niepowodzeniach w staraniach, ale stopniowo powiedziałam, mamie, teściom, babci, przyjaciółce i tak jakoś mi się lżej zrobiło.

Hej! Ja dziś 12 dc, 3 stymulacja, jutro monitoring, trochę późno na moje, no ale jak lekarz tak powiedział to chyba wie co robi, liczę w tym miesiącu na lewą stronę, może coś zaskoczy 😜
A swoją drogą odliczam już dni do urlopu, zostało 14 dni roboczych, czuję, że tego potrzebuję 😋😁

Niby tak, ale w owulację jest większa szansa na chłopaka. Jak już pisałam mam 3, w tym jednego aniołka. Mam też córeczkę, ale w cyklu z nią wcale nie pilnowałam owulacji.

Ostatnia edycja:
Jak masz stosunek przed owulacją to jest większe prawdopodobieństwo że będzie dziewczynka a w dzień owulacji chłopak. Chodzi o to że chłopaki szybciej docierają ale szybciej umierają więc jeśli przed to dotrą pierwsze ale nie ma owulacji i umierają i dopiero za nimi są dziewczynki które płyną wolniej i docierają akurat na owulke. Trochę chaotycznie napisałam, ale wydaje mi się że czytelnie 😂 ile w tym prawdy nie wiem, ale dość często to słyszę 🤣🤣
Doklnie. Przed owulacją to dziewczynki, bo są silniejsze i zaczekają sobie aż ona nadejdzie. A w owulację to chłopaki bo te plemniczki krócej żyją więc nie mogą czekać.

reklama
Do góry