reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Sama się już zakrecilam [emoji16] ale koleżance w sumie i tak niewiele to powie, bo stosunek wychodzi 0,6, wiec na PCOS nie bardzo chce wskazywać, mimo ze AMH dość wysokie.

W każdym razie powinien być zbliżony do 1, wiec coś tam chyba nie gra, ale w drugą stronę[emoji3166] ale tylko lekarz może stwierdzić jak tak na prawdę jest, może jest wszystko w jak najlepszym porządku[emoji4]

Gratuluję!! 😘 😘 i Życzę dużo zdrówka!
O ile dobrze pamiętam, jak pisałaś, to jeden sex + trochę alkoholu i jesteś w ciąży? :D
Takie zalecenia mi się podobają! Ale ekstra!! 😁 Da się.. da!
No tak wlasnie to wyszło... Przed wizytą u ginekologa jeden raz tylko na spontanie, bez żadnego podnoszenia nóg, leżakowania min 15 minut itd 😁 później wizytą u lekarza który powiedział że w tym cyklu to już po ptokach bo owu była, no chyba że było bzykane to może coś z tego będzie 🙄 stwierdziłam że nie ma co się nastawiać bo musiałby stać się cud więc nie odmawiała drinków u znajomych i na grillu. Nawet jakieś winko wpadło mężem 🙈 także te dwie kreski to była dla mnie naprawdę niespodzianka 🥺

Lekarz kazał w poniedziałek powtórzyć betę. Nie wiem co on ma z tymi kontrolami 🤦‍♀️ może po poniedziałkowym wyniki powie mi kiedy mam się umówić na wizytę 🙄🤔

Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki 💪✊ wierzę że wszystkim Nam się uda 🤰🤰🤰będę cichaczem do Was zaglądać 😘

Czyli wiem, że nic w końcu nie wiem [emoji1751][emoji22]

IMG_3704.jpg

Ja pokręciłam u mnie ten stosunek jest za wysoki, u Ciebie jakby zbyt niski, ale nie ma co się podłamywać, bo bez lekarza nic się nie dowiesz może tak ma być [emoji4]

Byłam dzisiaj na kontroli bety... Koło 17 ma być wynik 🥺 dałam dane do logowania mężowi i on sprawdzi bo ja chyba na zawał zejdę 😕 nie czuje się w ogóle ciążowo.. Cycki nie bolą, zapachy nie przeszkadzają, nie jestem zmęczona... Porównuje dużo do pierwszej ciąży a wiem ze nie powinnam tego robić 🙈
Wzięłam dzisiaj pierwszy zastrzyk heparyny, biorę do tego acard, duphaston i encorton. Także mam obstawę, mam nadzieję że nie było to za późno włączone 🙄
Daj znać kochana jaki wynik trzymam kciuki ❤️🥰

reklama
Do góry