reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Jak się poddasz, to od razu wiadomo, ze się nie uda. A tak masz szansę. Kto nie próbuje ten nic nie ma. Pociesze Cie, ze tez mialam takie myśli wczoraj, a staramy się 1 cykl dopiero.. z mężem przeszłam wszystko, ale tak go rozbitego jak wczoraj jeszcze nie widziałam.. po tym jak powiedziałam, że już nie chce, że pewnie będzie cały czas tak samo..
Najlepiej zająć głowę czymś innym. Trzymam kciuki.
Gdyby nie to ze zaraz minie nam rok starań to inaczej bym do tego podchodziła :/

reklama
Myślicie, że jest sens testować przed @? Ja mam zawsze regularne i mam zawsze ten sam schemat 😞 i zawsze twierdzę, że to nie ma sensu, chociaż się czasami zastanawiam czy ewentualnie test może wykryć wcześniej ewentualną biochemiczna.

Zatem testujemy razem [emoji16] dziś 22dc przy cyklach 30dniowych. A Ty który dc? Owu masz potwierdzona? Moja była 2 czerwca

U mnie 17 dc przy cyklach 27 dniowych. Niepotwierdzona, jednie testy owulacyjne robiłam i w 13 dc (4 czerwca) był pozytywny potem już negatywne, ale ja to im tam średnio ufam, bo mam PCOS i jeszcze niedawno były wszystkie cały cykl takie pozytywne, ze prawie wybuchały, więc mam nadzieje, że może po lekach i antykoncepcji coś się może chociaż trochę polepszyło.

Ostatnia edycja:
Myślicie, że jest sens testować przed @? Ja mam zawsze regularne i mam zawsze ten sam schemat 😞 i zawsze twierdzę, że to nie ma sensu, chociaż się czasami zastanawiam czy ewentualnie test może wykryć wcześniej ewentualną biochemiczna.
Mysle ze nie ma co testować przed terminem @, zeby chociazby nie wyłapać biochemicznej ciazy . Po Ci dodatkowy stres i nerwy. Jak ma byc ciaza to bedzie, szybsze testowanie tego nie zmieni :)
U mnie 17 dc przy cyklach 27 dniowych. Niepotwierdzona, jednie testy owulacyjne robiłam i w 13 dc (4 czerwca) był pozytywny potem już negatywne, ale ja to im tam średnio ufam, bo mam PCOS i jeszcze niedawno były wszystkie cały cykl takie pozytywne, ze prawie wybuchały, więc mam nadzieje, że może po lekach i antykoncepcji coś się może chociaż trochę polepszyło.
Testy owulacyjne robie sie do pierwszego pozytywu , pozniej juz nie ;)

U mnie osobiście testy owulacyjne się nie sprawdzają. Mierzenie temperatury również nie. A owu na monitoringu jest. Ale dziewczynom widzę że niektórym się sprawdza. Oby jednak u Ciebie było wszystko pomyślnie ;)

U mnie osobiście testy owulacyjne się nie sprawdzają. Mierzenie temperatury również nie. A owu na monitoringu jest. Ale dziewczynom widzę że niektórym się sprawdza. Oby jednak u Ciebie było wszystko pomyślnie ;)

Te testy były z ciekawości czy coś się zmieniło czy nadal takie pozytywne, więc na nich nie polegam. Jak przez 3 cykle nam się nie uda to zaczynamy stymulację i monitoring[emoji4]

U mnie dzisiaj 17 dc i planuje koło 17/18 czerwca przed odstawieniem luteiny[emoji4]
To widzę dziewczyny, że jesteśmy w podobnym momencie - u mnie dzisiaj 15dc. Kiedy planujecie testować?
Hej :) u mnie dziś 18 dc przy 30/31 cyklach. Owulacja wczoraj lub przedwczoraj ;) starania były. Zobaczymy co z tego bedzie. To nasz pierwszy cykl starań po styczniowej stracie.

reklama
Do góry