matkaniewariatka
Fanka BB :)
Pewnie za wcześnie jeszcze oby w pon już było widać pecherzykJuż po wizycie, brak pęcherzyka dominującego, ale szansa na owulacje jest, kolejna wizyta w poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie za wcześnie jeszcze oby w pon już było widać pecherzykJuż po wizycie, brak pęcherzyka dominującego, ale szansa na owulacje jest, kolejna wizyta w poniedziałek
Ja dokladnie w tym samym momencie plus wszystkie objawy @Hej dziewczyny ! U mnie 25dc i zero bólu piersi do okresu koło 4 dni wiec raczej wątpię żeby się udało.. A do tego dopadło mnje przeziębienie nos zatkany itp aj
Ah jakie piękne krechy [emoji3590] zdrowej i nudnej ciąży [emoji16]Kochane z dzisiaj, dzień po terminie @
Trzymam za Was wszystkie kciuki
No ja tu widzę fajne krechy [emoji3590] gratulacje!Kochana, w sumie to masz rację. Dziś po pracy pójdę po testy i sprawdzę jeszcze jutro rano. [emoji33]
Nie wiem totalnie, ale pierwsza moja myśl była, że to pewnie wadliwy test.
a u mnie zero ani bólu piersi który zawsze był Ani nic tylko przeziębienie.. Jakoś wątpię żeby się udało bo piersi raczej powinny już bolecJa dokladnie w tym samym momencie plus wszystkie objawy @
Podziwiam za cierpliwość [emoji16]Witam sie z Wami dziewczyny dzis planowo @ , jeszcze nie przyszla. Od kilku dni bol podbrzusza i ten sluz [emoji849]
Jak dzis nie przyjdzie to jutro testuje
Takie wyniki to ja miałam przy leczonej już nadczynności. Koniecznie idź do Endokrynologa bo nadczynność tarczycy przy staraniach i w ciąży jest gorsza niż niedoczynnośćI co dalej zrobilas? Bo ja przez ponad dwa miesiące brałam letrox 50 i wyniki były dobre ok 1,33 az tu nagle spadło do 0,078 i biorę już ponad miesiąc euthyrox 25 i nadal mam za niskie.
A dlaczego nadczynność jest gorsza niż niedoczynność? Tak z ciekawości pytamTakie wyniki to ja miałam przy leczonej już nadczynności. Koniecznie idź do Endokrynologa bo nadczynność tarczycy przy staraniach i w ciąży jest gorsza niż niedoczynność
Dopiero teraz doszłam do twojego wątku. Mi ebdo mówiła, że tej podnosi się u niektórych Dopiero po 3 miesiącach stałego zażywania lekówUdało mi się dodzwonić, mam odstawić całkowicie do czasu wizyty a wciśnie mnie na wizytę 10 czerwca i wtedy zobaczy, co dalej bo musi zerknac we wszystkie wyniki.