podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
Odezwij się, pogratulujemy i z przyjemnością będziesz mogła uciekać na inne wątki mamusioweA śmiejcie się odezwę się we wtorek popołudniu i zdam relacje z bety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odezwij się, pogratulujemy i z przyjemnością będziesz mogła uciekać na inne wątki mamusioweA śmiejcie się odezwę się we wtorek popołudniu i zdam relacje z bety.
A czemu czekasz do wtorku z betą?A śmiejcie się odezwę się we wtorek popołudniu i zdam relacje z bety.
Pewnie teraz nie będzie odpisywać dopóki nie wyjdzie pozytywna beta bo przecież musi nam nią rzucić w twarzA czemu czekasz do wtorku z betą?
Ta koleżanka chyba tez aromek dostala przypisany, a widzę że to chyba to samo co letrozol?? I też ostatnio panikowała że to na raka piersi ale aromka akurat kojarzyłam tutaj z forum że dziewczyny biorą w czasie starań to też się trochę uspokoiła więc macie chyba bardzo podobny zestawBardzo mnie uspokoiłaś dziwne te ulotki, tak samo jak letrozol jest niby na raka piersi. No ale pozostaje zaufać lekarzowi może i się okaże że ten cykl będzie szczęśliwy, bardzo bym chciała mieć to z głowy. chodź nie nastawiam się za bardzo, bo zmartwiła mnie tym cienkim endometrum. co mnie dziwi za wizytę zapłaciłam dziś tylko 50 zł, zawsze bierze 150 zł. No ale dobrze, więcej zostanie. Ja to mam taką swoją kopertę na lekarza, tam odkładam co miesiąc jakaś sumke i lżej jakoś jest jak wiesz na co to przeznaczone więcej zostanie w niej i zawsze mówię że to zostanie jak się uda, to będę dokładać na łóżeczko, wózek i wyprawkę. Ale to już odległe plany
Miło czytać, że się komuś udaje...bo jednak po to się staramy aby zobaczyć na tych testach dwie kreseczki tylko chyba niektóre osoby niepotrzebnie tu zadają pytania mając już z góry swoją odpowiedź, swoje zdanie na dany temat. Tak jakbyśmy tu były jakąś wyrocznią, która powie co ma być. Żadna z nas nie wie jak działa innej organizm jak przebiega cykl...możemy się jedynie opierać na "doświadczeniu" niektórych dziewczyn a co jakiś czas pojawiają się jakieś zgrzyty.
No jasne, tylko patrząc na to z boku w 8dpo doszukiwać się objawów ciążowych, robić testy owulcyjne (WTF) i upierać się na siłę, że na bank jestem w ciąży i grozić, że jeszcze wróci tu z betą jest trochę niepoważne po prostu każda z nas chyba zaliczyła już rozczarowanie i woli ostrzec drugą dziewczynę żeby to brać na spokojnie bo nie życzymy jej źleMiło czytać, że się komuś udaje...bo jednak po to się staramy aby zobaczyć na tych testach dwie kreseczki tylko chyba niektóre osoby niepotrzebnie tu zadają pytania mając już z góry swoją odpowiedź, swoje zdanie na dany temat. Tak jakbyśmy tu były jakąś wyrocznią, która powie co ma być. Żadna z nas nie wie jak działa innej organizm jak przebiega cykl...możemy się jedynie opierać na "doświadczeniu" niektórych dziewczyn a co jakiś czas pojawiają się jakieś zgrzyty.