reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
No to teraz coś dla niedowiarków. Zrobiłam przed chwilą test z krwi i wyszła bladziutka druga kreska !! 🥳🥳 Wiem że te testy mają różne opinie ale wiem że stosuje się je w szpitalach na zachodzie przed zabiegami więc ufam że jest prawdziwie dodatni. Wychodzi na to że owulację miałam w 12 lub 13dc jutro rano zrobię z moczu ale zakładam że może jeszcze nie wyjść. Pozostaje mi iść na betę żeby to potwierdzić.

Załączniki

• IMG_20210505_174726.jpg
    IMG_20210505_174726.jpg
    850,6 KB · Wyświetleń: 171
No to teraz coś dla niedowiarków. Zrobiłam przed chwilą test z krwi i wyszła bladziutka druga kreska !! [emoji3060][emoji3060] Wiem że te testy mają różne opinie ale wiem że stosuje się je w szpitalach na zachodzie przed zabiegami więc ufam że jest prawdziwie dodatni. Wychodzi na to że owulację miałam w 12 lub 13dc jutro rano zrobię z moczu ale zakładam że może jeszcze nie wyjść. Pozostaje mi iść na betę żeby to potwierdzić.

Wierze, ze u Ciebie się sprawdzi i tego Ci życzę, ale wciąż będę się zaliczać do tych „niedowiarkow” jak to nazwałaś. 2 dziewczynom tu na forum wyszły fałszywie pozytywne. Dla mnie rzetelne będzie tylko oznaczenie bety ze krwi, w laboratorium [emoji2368]

No to teraz coś dla niedowiarków. Zrobiłam przed chwilą test z krwi i wyszła bladziutka druga kreska !! 🥳🥳 Wiem że te testy mają różne opinie ale wiem że stosuje się je w szpitalach na zachodzie przed zabiegami więc ufam że jest prawdziwie dodatni. Wychodzi na to że owulację miałam w 12 lub 13dc jutro rano zrobię z moczu ale zakładam że może jeszcze nie wyjść. Pozostaje mi iść na betę żeby to potwierdzić.
Nie musisz nam udowadniać, że jesteś w ciąży. Jak będziesz to będziesz i ciąża magicznie nie zniknie czy robisz test teraz czy tak jak się powinno robić 14dpo.

A śmiejcie się odezwę się we wtorek popołudniu i zdam relacje z bety. :p
A gdzie ktoś z Ciebie się śmiał bo nie mogę znaleźć?

Dziś masz 8dpo, jeśli miałaś zagnieżdżenie w 6dpo, 48h na wytworzenie bety no to super, że wykazał ci to test z krwi tak super szybko bo to tylko zwykły test a on ma też jakąś czułość, testy owulacyjne nie wykrywają bhcg więc nimi bym się nie sugerowała wcale [emoji2370]

Nikt Ci ciąży nie zazdrościć spokojnie.. Każda zajdzie w swoim czasie :)

reklama
@Kropka.88 hmm moja prolaktyna na czczo 18 🤔 chyba poczytam coś więcej o tym badaniu po tabletce 😊 a co do IO @Magdalena09 to możesz mi dodać trochę otuchy? Zbieram się już któryś raz na te krzywe i zawsze coś wyskakuje i nie mogę się zebrać w sobie a nie ukrywam, że trochę się boje iść 🙈 insulina na czczo 13.8 jak dobrze pamiętam, glukoza 92 więc wskaźnik Homa IR 3... Stąd skierowanie na te krzywe 🙈

Do góry