L
Lad
Gość
Ja po świętach, 6 kwietnia.Dzięki dziewczyny za podzielenie sie doświadczeniem, przeżyciem. jutro dowiem sie co tam w głębi piszczy i kiedy mogłabym ju, liczyć na owu i owocne starania. Ktoras testuje na święta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po świętach, 6 kwietnia.Dzięki dziewczyny za podzielenie sie doświadczeniem, przeżyciem. jutro dowiem sie co tam w głębi piszczy i kiedy mogłabym ju, liczyć na owu i owocne starania. Ktoras testuje na święta?
I oby wyszło pozytywnie. byłby bogaty zajączek.Ja po świętach, 6 kwietnia.
My akurat nie obchodzimy tych świąt więc byłoby raczej bez okazji. ;P za to jeśli zarodek byłby zdrowy i organizm go pięknie przyjmie to będziemy mieli fajną gwiazdkę/mikołaja.I oby wyszło pozytywnie. byłby bogaty zajączek.
Ja taka mialam 11 lat temu. Takze nie licze na ponowna radosc. Ale moze sie na styczen, tak jak ja mam urodzinyMy akurat nie obchodzimy tych świąt więc byłoby raczej bez okazji. ;P za to jeśli zarodek byłby zdrowy i organizm go pięknie przyjmie to będziemy mieli fajną gwiazdkę/mikołaja.
Ja testuje 03.04Dzięki dziewczyny za podzielenie sie doświadczeniem, przeżyciem. jutro dowiem sie co tam w głębi piszczy i kiedy mogłabym ju, liczyć na owu i owocne starania. Ktoras testuje na święta?
Ja tam też nie liczę po 7 latach juz człowiek nabiera dystansu, podchodzi co ma być to będzie, okres nie sprawia mi żadnego smutku tylko kolejna szanse na próbowanie. zobaczymy, choć wykres leci mi do góry, ale u mnie temat bardzo złożony, samo zajście w ciążę nie jest kłopotliwe gorzej z zarodkami. Jeśli będą miały nieprawidłowy kariotyp przez to, że jestem nosicielem translokacji to niestety ciąża będzie trwać krótko.Ja taka mialam 11 lat temu. Takze nie licze na ponowna radosc. Ale moze sie na styczen, tak jak ja mam urodziny
Pięknie juz niebawemJa testuje 03.04
Rozumiem przykre bardzo. Nie mniej jednak życzę dużo siły i aby w koncu udalo sieJa tam też nie liczę po 7 latach juz człowiek nabiera dystansu, podchodzi co ma być to będzie, okres nie sprawia mi żadnego smutku tylko kolejna szanse na próbowanie. zobaczymy, choć wykres leci mi do góry, ale u mnie temat bardzo złożony, samo zajście w ciążę nie jest kłopotliwe gorzej z zarodkami. Jeśli będą miały nieprawidłowy kariotyp przez to, że jestem nosicielem translokacji to niestety ciąża będzie trwać krótko.