reklama
Koniecznie się umów. Kobieta nie dość, że bada a nie daje na ślepo leki to obstawiam, że będzie chciała Ci zrobić laparoskopię zwiadowczą bo nie boi się też zabiegów. A poza tym, ona się nie upiera, że wszystko wie najlepiej. Ostatnio mi powiedziała, że jeśli stracę do niej zaufanie lub ona po prostu nie będzie miała pomysłu co ze mną zrobić to chętnie przekaże mnie do innego lekarza od niepłodności z opisem całej wykonanej dotychczas procedury żeby nie trzeba było zaczynać wszystkiego od początku bo żadna to dla niej ujma i liczy się efekt w postaci ciąży. Naprawdę, odpowiada mi takie podejście. Nawet mój mąż, który nie znosi lekarzy twierdzi, ze wreszcie trafiłam na jakąś światłą osobę, bo cały czas „coś się dzieje” i czujemy, że nie stoimy w miejscu czasami tylko jest problem z kontaktem telefonicznym z Panią doktor, ale jestem wyrozumiała bo wiem, że ma dużo nas na głowie. Powodzenia!Hej tak uzupełniam czytanie forum i patrzę a tu pierwszą osoba z Lublina pozdrawiam serdecznie. U mnie teraz będzie zaczynał się 6 CS i szukałam właśnie lekarza w Lublinie który mnie zbada porządnie. Mam podejrzenie endometriozy graniczące właściwie z pewnością ale podobnie jak u Ciebie z PCOS nikt nie chce się pod tym podpisać. Jeśli tak polecasz tą Panią doktor może zapisze się do niej prywatnie zobaczymy co mi doradzi co powinnam zrobić.
Dolis
Początkująca w BB
Też się tego obawiam, chociaz wczoraj rano robiłam ten sam test i kreska była mniej widocznaCośtam widać oby to nie była fabryczna, mocno trzymam kciuki
coca
Fanka BB :)
Też się tego obawiam, chociaz wczoraj rano robiłam ten sam test i kreska była mniej widoczna
Ale wiesz ze beta przyrasta i wczoraj rano było jej o wiele mniej i pewnie dlatego test nic nie wyłapał?
K
Katijah
Gość
Widzę!!!Dziewczyny, czy cos tu widać, czy mam zwidy? Dziś 12po.
Staramy się juz 8 cykl o drugą dzidzie i jeśli teraz się nie uda to musimy zrobić minimum 9 miesięcy przerwy ze względu na leki jakie zaczął przyjmować mąż. Byłam zrezygnowana i pewna, że się nie udało, ale może jednak jakimś cudem? Zobacz załącznik 1250705
KasiaKatarina
Dziewczyny ja testuję jutro, trzymajcie za mnie kciuki!!! Jestem już tak rozemocjonowana że szok, dawno chyba aż takich emocji przed testowaniem nie miałam....
Cześć dziewczyny
Ja dziś 25dc (przy 30-32 ostatnio) pierwszy raz bolą mnie brodawki tak ze nie moge ich dotknąć nie nakręcam się bo moja psychika rozważa biel wizira i @ za tydzień. Choć trochę dało mi to do myślenia. Wczoraj robiąc listę zakupów nie zapomniałam o podpaskach chciałabym ich nie otwierać wczoraj dziadek M znów coś insynuował, bardzo nie pubie jak ktoś zagląda mi w macice zmieniłam temat oczywiście, trzeba stawiać granice bo niektórzy by nam tam wleźli pewnie...
miłego pierwszego dnia wiosny??? 🌧🌧🌧
Ja dziś 25dc (przy 30-32 ostatnio) pierwszy raz bolą mnie brodawki tak ze nie moge ich dotknąć nie nakręcam się bo moja psychika rozważa biel wizira i @ za tydzień. Choć trochę dało mi to do myślenia. Wczoraj robiąc listę zakupów nie zapomniałam o podpaskach chciałabym ich nie otwierać wczoraj dziadek M znów coś insynuował, bardzo nie pubie jak ktoś zagląda mi w macice zmieniłam temat oczywiście, trzeba stawiać granice bo niektórzy by nam tam wleźli pewnie...
KasiaKatarina
Klaudia ja też ostatnio kupiłam podpaski i tak samo z nadzieją że na razie przez najbliższe 9 miesięcy z nich nie skorzystam...Cześć dziewczyny
@KasiaKatarina trzymam kciuki żebyś jutro mogła pójść z tego forum!
reklama
KasiaKatarina
Dzięki ja za Ciebie też pewnie za kilka dni będziesz testować?@KasiaKatarina trzymam kciuki żebyś jutro mogła pójść z tego forum!
Podziel się: