reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair stara ekipa mocno Wam kibicuje ;)
Też czuję że to synuś będzie od początku to czułam także zobaczymy wizytę mam za 2 tygodnie ;) ;)

reklama
Jugoslawa oj kuruj się kochana ....

Karolina no ciekawe kto tam w brzusiu mieszka,imiona wybrane ?

Mezu mnie opierdzielil bo mówi ze ciągle spie ... a no fakt od środy codziennie po 2h .... no co ja poradzę ze mnie zamula ... no i Pospalam, obiad na szybko i pojechali do kina na "pingwiny " a ja relax ... chociaż chyba do sklepu podjade .....

Blair jakie zamieszanie niby robisz? Chyba jedynie pozytywne;-)

Miss nowy lekarz niepodoba mu sie ten jajnik i chce sprawdzic dlaczego te jajeczka sa nieprawidlowosci...
Zdrowka;-)

Jolasia a moze jest ktos glodny?;-)

Anula ta pogoda niedziala na nas jak powinna;-)
Mnie glowa od 3 dni napierdziela:/
A my do kina we wtorek lecimy na Dzwoneczka hehe;-)

Jugoslawa dzis jak bedzie dobry nastroj to zapytam tak delikatnie;-)
Zakupy udane strok na silke kupiony;-) maz sie smieje ze takie zakupy a jakie efekty pracy beda...;-)

Jula a może ta pogoda ... snieg w chlape się zamienil ... padaczka ....

Dzwoneczek nie nasz klimat hehe .... ide ogarnąć zanim wrócą. ...

jołasia: mam nadzieje, że sposób znajomej na zatoki zadziała i napiszesz co się robi, bo mnie zatoki też czasem atakują :) Może to nie w płucach, mnie też sie czasem wydaje, że wydzielina już do płuc doszła, a jak mnie lekarz słucha mówi, że czysto...chociaż przez 3 dni mogło dojść niżej niż gardło :/ Musisz obserwować. Bardzo dobrze, że objawów @ brak, oby tak dalej :) I apetyt nie pasuje do grypy :D:D:D

blair: mam nadzieję, że tym razem nie przyciągniesz jelitówki. Co do czasu to pewnie jak już się uspokoisz i będziesz wiedziała, że wszystko jest ok z dzidziusiem to wystartuje szybciej i znowu będą uciekać dni :)

anula: a co to jest 2h drzemki w ciągu dnia :) Widocznie potrzebujesz. Poza tym to lepiej, że się człowiek wyśpi, bo przynajmniej jest wypoczęty i mniej rzeczy go denerwuje, bo ma lepszy humor :D Myślę, że te argumenty powinny przekonać twojego męża :D

julia: ooo ubranka na siłkę kupiłaś :) Ćwiczysz w czymś specjalnym czy tak po prostu chciałaś odświeżyć sportową garderobę? Mam nadzieję, że mąż przytaknie na to badanie nasienia. Trzymam kciuki jakby co :) Łączę się z tobą w bólu głowy :/

Chyba zmarzłam na dzisiejszym spacerze. Pogoda niby zachęcająca była, bo słonecznie, ale wiał zimny wiatr. Głowa mnie boli i mam wrażenie, że mam ciepłe czoło :/ Nafaszerowałam się witaminą C i wezmę gorącą kąpiel.
Przez to, że się staram o dzidziusia ciągle widzę na ulicy kobiety w ciąży i z wózkami. Normalnie plaga jakaś :) Fajnie, bo mogę podpatrzeć jakie wózki mają wzięcie :D

No właśnie też tak myślałam , że apetyt do grypy nie pasuje. W ogóle do choroby nie pasuje. Jak tam nie ma fasoli a to wszystko to zwykłe choróbsko to jestem jakims ewenementem totalnym. Chora, zakatazona, zaflegmiona i wiecznie głodna!!!!!!
Poczytałam, żz w trakcie ciązy czasami może dojsć do zaostrzenia astmy. A teraz jeszcze ta leszczyna. Jestem zla sama na siebie ze nie povzekalam. Ale jezeli juz cos sie tam stalo, tzn dzieje to niech sie dzieje dalej. Ja moge leżec nawet w szpit pod tlenem byle by faola zdrowa rosła :-)
Dziwne to "chorubsko" gorączki brak, teraz 36,2. Rano miałam 35,7. Spanie mnie nie muli, no chyba że po dobrym sytym obiadku. Polożyłam sie bo i też zmeczona byłam bo w pracy dzisiaj ciezko bylo. W pracy ino chyba mialąm temperature ale nie zbyt wysoką. Bardziej to byla temp ciała podniesiona po zmeczeniu. No i o dziwnej porze bo ok poludnia.

Dobra, umaluje pazurki. Pogram w swą ulubioną grę. Zjem kawałek mięska bo żoładek sie przewraca.

Dobranoc

Jestem :) u rodziców było super :) potem byliśmy u babci i mojego kochanego Brajanka :) a potem u wiedzmy. Ze szwagierka się mijamy nadal bez słów. Mam ją gdzieś.

No i my juz gotowi na jutro do szkoły-koniec ferii ...dziecko wyprane w pidzamie .... zaraz spac ....
Teraz ja ide się ogarnąć ....pazury trzeba tez pomalować ....

Cos jajniki na przemian daja o sobie znac ...po czym mezu stwierdził ze przytulanki musza dzisiaj buc-napalil się jak szczerbaty na suchary ;-)

W kinie byli mowia ze lipa ... a myslalam ze te "pingwiny" zacne będą ....

Jolasia a noz cos sie kroi .... a w razie czego kiedy tescik ? Który dc ?

Jugoslawa on to stwierdził ze to nie normalne coby ciągle spac mowi ze do lekarza może musze isc ...

Aschle jak sie czujesz ? Książka przeczytana ?

Miss jak z wieczora ? Lepiej ?

Blair a rodzinka już wie ?
Nie martw się to pewnie zwykla niestrawność i was nie będzie sie tyczyla
Lux jak tam ?mówisz juz po ovu ... kciuki ....

reklama
Anula 8 styczen. bo 7 w sb powinnam dostac okres, ale go nie dostane i w niedziele testuje ;D hahaha.... a jak nic nie wyjdzie to 10 testuje z Tobą;D

Asia trzymam kciukaski z zczesliwe rozwiazanie i pokazuj dzidziusia jak tylko się pojawi na tym świecie:)

Blair przyda się.... pojawił się delikatny ból piersi z boku , ale to też norma;D ja tam czekam na testowanko ;D

Jołasia a kiedy @ ma przyjsc?

Do góry