jołasia: mam nadzieje, że sposób znajomej na zatoki zadziała i napiszesz co się robi, bo mnie zatoki też czasem atakują
Może to nie w płucach, mnie też sie czasem wydaje, że wydzielina już do płuc doszła, a jak mnie lekarz słucha mówi, że czysto...chociaż przez 3 dni mogło dojść niżej niż gardło :/ Musisz obserwować. Bardzo dobrze, że objawów @ brak, oby tak dalej
I apetyt nie pasuje do grypy
blair: mam nadzieję, że tym razem nie przyciągniesz jelitówki. Co do czasu to pewnie jak już się uspokoisz i będziesz wiedziała, że wszystko jest ok z dzidziusiem to wystartuje szybciej i znowu będą uciekać dni
anula: a co to jest 2h drzemki w ciągu dnia
Widocznie potrzebujesz. Poza tym to lepiej, że się człowiek wyśpi, bo przynajmniej jest wypoczęty i mniej rzeczy go denerwuje, bo ma lepszy humor
Myślę, że te argumenty powinny przekonać twojego męża
julia: ooo ubranka na siłkę kupiłaś
Ćwiczysz w czymś specjalnym czy tak po prostu chciałaś odświeżyć sportową garderobę? Mam nadzieję, że mąż przytaknie na to badanie nasienia. Trzymam kciuki jakby co
Łączę się z tobą w bólu głowy :/
Chyba zmarzłam na dzisiejszym spacerze. Pogoda niby zachęcająca była, bo słonecznie, ale wiał zimny wiatr. Głowa mnie boli i mam wrażenie, że mam ciepłe czoło :/ Nafaszerowałam się witaminą C i wezmę gorącą kąpiel.
Przez to, że się staram o dzidziusia ciągle widzę na ulicy kobiety w ciąży i z wózkami. Normalnie plaga jakaś
Fajnie, bo mogę podpatrzeć jakie wózki mają wzięcie