reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

No nadrobilam a tu taaaakie wiesci !:-D:-D

Blair
Z calego serducha Ci gratuluje i trzymamy z Lenka kciukaski :-D ja tez mam zakaz sexu ale dopiero teraz mi to doskwiera na tyle ze mamglupie sny ;-) ale super!!!:-D:-*

Smerfik
Dzieki u mnie w miare ok. Maz z goraczka ja z katarem ale herbatka z pigwa chodzi caly czas i inhalacje z czosnkiem na zatoki. Oby temp mnie nie zlapala . A co do objawow zawsze sie doszukiwalam... ale powiem ci najlepsze sa niespodzianki typu ze objawow nie bylo a kreseczkipiekne sa ;-)&&&& mocno trzymam :-)

Aschlee
Odpoczywaj prosze! &&& zeby bylo dobrze. Nie denerwuj sie zebys znow na ip nie musiala jechac :-\ lezakuj i niech m skacze i sie stara co by mu zonka szybko doszla do siebie:-)

Julcia
A to ten sam gin czy nowy? Dobrze ze robi nacisk na zbadanie przyczyny :tak: a co do m.... nie pytalas co on na to? Nie kumam czemu my mamy motywacje dobadan a oni trzesa gaciami. No ale mam nadzieje ze sie zgodzi :-)

Anulcia
Odpoczywaj nam kobita potrzeba relaxu ;-) dzieki ze pytasz u mnie bez zmian oby tylko gorzej mnieniezlapalo.

reklama
Witam się niedzielnie,

julia: udanych zakupów :) Hmmm może twój chłop jednak zechce się przebadać? :) To dobry znak kochana :)

smerfik: tak szalejemy i wczoraj i dzisiaj i jutro :D Czasem lepiej jak nie ma objawów, bo lepszy efekt jest jak się zobaczy II :) &&&&& zatem, żeby @ się zgubiła na co najmniej 9 miesięcy :)

blair: dobrze, że ci mdłości przeszły, bo one potrafią być uciążliwe. Miejmy nadzieję, że już nie wrócą :) Lubię terminy porodów, bo to zawsze wydaje się tak odległe, a czas tak szybko biegnie, że niedługo zobaczymy u ciebie na suwaczku 15 tydzień, 20, 30...:) Fajnie, że wpadłaś na wątek i pochwaliłaś się pozytywnymi wieściami.

lux: hahaha może się zmęczył tym zalecaniem :D Udanego spotkania z rodzicami :)

jołasia: jak tam zatoki? Miłego dnia :)

missiiss: zdrówka dla ciebie i męża. A sny potrafią być czasem baaardzo realne :D

U mnie 14dc. Ciekawa jestem czy pęcherzyk pękł, no ale to będzie widać dopiero na usg kontrolnym. Piękna pogoda za oknem, zaraz sie na spacer wybieramy, bo po południu ma się popsuć.
U mnie na obiad dzisiaj grillowana rybka, brokuły i ziemniaczki. A wieczorem produkować będę kluski śląskie :)

Udanego dnia dziewczyny.

Blair milo się patrzy na twoje tesciory ;-)

Miss dobrze ze walczysz z chorobskiem ... oby przeszlo ...
Odpoczelam,dzisiaj ciag dalszy .... chłopaki ida później do kina to i będzie cisza ...

AsiaSz co u ciebie? IGNAS zaraz wyskoczy co ?

Jugoslawa kciukasy za pecherzyk .... no i owocny cykl ....

Lux udanego popołudnia ....

Smerfik to kiedy ewentualne testowanko ?
Ja 10.02 jakby co .... piszesz się ?

Blair też takiego bladzioszka miałam 30 pazdziernika :) a teraz moja "niespodzianka" bo dupcie ciągle pokazuje tylko ma prawie 15 cm i waży 220 gram także bądz dobrej myśli i dbaj o siebie niech dzidziulek rośnie :)

Mississ jeszcze tylko tydzień i się wszystko wyjasni ;D pij herbtki i sie wygrzewaj , zeby chorobsko opuscilo :)

Jugoslawa no niby tak ... trzymam kciuki za Twoj pecherzyk

widzę że dawna ekipa wpadła :D

Smerfik to zaciskam mocno kciuki żeby i Tobie się objawiła :D polecam testy z drogerii natura, fioletowy płytkowy, niby od 25 ale jest czuły :)

Miss o jaaa będziesz mieć Córeczkę! ale super :)

Jugosława jak ostatnio dni mi przez palce przeciekały, tak teraz dłuży się niesamowicie :p mdłości jeszcze są ale nie takie jak na początku, że co rano punkt 6 miałam nieprzyjemną pobudkę...

Karolina właśnie czytałam na fb że raz córeczka a raz syn i się lekarz nie może zdecydować co widzi ;p

Asia Ty za dwa tyg zobaczysz Ignasia a ja za dwa tyg zobaczę moje maleństwo na usg pierwszy raz :p czuję że tez będzie syn :p

kurczę własnie wróciłam od Rodziców [bo tam mam lekarza] i zadzwoniłam do Mamy że dojechałam a Ona że coś ją brzuch boli i nie wie czy jakiejś jelitówki nie dostała, a ja jelitówkę przyciągam z 5km, mam nadzieję ze to jednak nie to :(

reklama
Jugoslawa, - dzieki ze pytasz. Zatoki zapchane. Inchalacja u mnie nie zadzialala nigbpdy. Znajoma dala mi sposob. Sprójee. Jak sie sorawdzi to napisze. Na chwile obecna w pracy przed 12sta mialam gorączkę. Nie wiem ile ale czoło ciepłe było. Tak kolega stwierdzil. W płucach mi gra choc trzy dni temu lek rodz twierdzil ze wszystko w porzadku.

U mnie zadnych objawów na @. Sluz czasmi jakis tam wyleci ale w kolorze bialo żoltym, brzuch nie boli, o tej porze pojawial sie sluz przebarwiony, jak na razie czekam. Patrzę. Nie ma.

Jedno mnie zastanawia. Jakbym miala miec grypę to dlaczego mam WILCZY APETYTTT????!!!

Do góry