reklama
Hanaśmietana
Fanka BB :)
No ale nie w domu. Niektórzy np. ja grillują korzystając z ostatnich dni lata
no w sumie spoko opcja z grillem ,chociaz ja nie znosze lata i ciesze sie ze sie juz konczy;-)
malena100
hejjjjjj:-)
Tinuś ja właśnie odpoczywam po sprzątaniu dla mnie sobota to zakupy i sprzątanie ehhh... i już prawie po sobocie:-( jutro znowu od rana gotowanie i znowu zleci...
hanaśmietana fajnie byłoby leżeć i odpoczywać tylko kto za mnie posprząta
dziś coś nerwowa jestem wydarłam się na mojego bo wlazł do kuchni a podłoga była mokra bo dopiero co ją zmyłam myślałam, że go rozszarpie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś tak mam od rana, choć mój K twierdzi, że w każdą sobotę
Tinuś ja właśnie odpoczywam po sprzątaniu dla mnie sobota to zakupy i sprzątanie ehhh... i już prawie po sobocie:-( jutro znowu od rana gotowanie i znowu zleci...
hanaśmietana fajnie byłoby leżeć i odpoczywać tylko kto za mnie posprząta
dziś coś nerwowa jestem wydarłam się na mojego bo wlazł do kuchni a podłoga była mokra bo dopiero co ją zmyłam myślałam, że go rozszarpie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś tak mam od rana, choć mój K twierdzi, że w każdą sobotę
Malena moze dlatego kazda sobota bo sie starasz miec porzadek a on wszystko zaburza hehe;-)
Dziewczyny musze sie Wam pochwalic;-);-);-);-)
Pojechalam na targi do sklepu dzieciecego i kupilam Meli fotelik o 200zl tanszy po rabacie do tego dostalam pokrowiec na ten fotelik:-)
Ale to nic!
Byl konkurs od dystrybutora w monotwaniu fotelika i losowanie zwyciezcy;-)
I WYGRALAM;-);-)
Fotelik Romer od 0-13kg;-)
Narazie zostawiam moze sie przyda....;-)
Wogole obsluga myslala ze jestem w ciazy!! Fakt troche sie najadlam przed pojsciem i chyba troche brzuszek mi wywalilo ale zeby tak? Heh
Dziewczyny musze sie Wam pochwalic;-);-);-);-)
Pojechalam na targi do sklepu dzieciecego i kupilam Meli fotelik o 200zl tanszy po rabacie do tego dostalam pokrowiec na ten fotelik:-)
Ale to nic!
Byl konkurs od dystrybutora w monotwaniu fotelika i losowanie zwyciezcy;-)
I WYGRALAM;-);-)
Fotelik Romer od 0-13kg;-)
Narazie zostawiam moze sie przyda....;-)
Wogole obsluga myslala ze jestem w ciazy!! Fakt troche sie najadlam przed pojsciem i chyba troche brzuszek mi wywalilo ale zeby tak? Heh
Hanaśmietana
Julia gratuluje wygranej :-)
watpliwosci3
Julka to znak hehe dawaj fotke fotelikow!!
reklama