reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczyny

Kurde jestem zla na siebie ze niwbralam twj furaginy...teraz to juz boje sie byc w ciazy!!!! Do tego mam prawodobnie angine bo gaelo boli:-(

Watpilowsci no wlasnie najpierw zatestuje;-) raczej we wtorek bo niby na srode mam termin...

A wogole jestem w pracy, jak sie podcieram to sa glutki brazowe...troche mnie to przeraza bo tak mialam w ciazy z Mela...a tu tyle chorobsk mam teraz:-(

reklama
Jazza bede sie starala...za duzo juz przeszlam...
Od dzis biore furagin i cos na gardlo

Wiecie mialam dzis piekny sen snilo mi sie ze urodzilam i moja coreczka szybko wrocila z nami do domu...wogole porod byl ekspresowy;-) ehhh marzenia

hej :-)
pamięta mnie tu któraś jeszcze? A może ktoś tęsknił? :-p

było fajnie choć pogoda nie rozpieszczała, ale jak zawsze wszystko co dobre szybo się kończy :-( tak jak myślałam w pensjonacie nie było neta...

saguro, paulamc, anham, bianka10 witajcie :tak:

iwo super, że z córcią dużo lepiej :tak: współczuję cukrzycy ciążowej////

gabis moje kondolencje :-(

Asia gratulacje po wizycie i oby Ignaś został do końca Ignasiem :-D brzusio super :tak:

goska brzusio piekny :-)

gochson super, że dzidzia prawidlowo rosnie :-)

Motylku super, że Kubuś zdrowy :tak:

ewelinka cudny brzusio :-D

Tabasia super wieści po wizycie :tak:

blair
przykro mi...

bianka super, że są II kreseczki :tak:

uf nadrobiłam Was :-D

Majdaczek ja bylan dokladnie w 6 tc na usg i bylo widac ludka i maly bijacy punkcik ale to lud szczescia gorszy sprzet i nic by nie bylo widac .
Teraz ide w srode to prawie 9 tc
Asuila widze ze chlopak ma byc. Co do ustalania plvi na tym etapie to jest to mozliwe tylkp nie kazdy lekarz jest tak wprawiony ze potrafi rozpoznac bo roznica jest bardzo mala. U nas sie sprawdzilo 2 razy z dziewczynka

Ostatnia edycja:
No ja w koncu do domku jade;-)
No jeszcze 5 takich dni...wrrr

Dziewczyny a jaka dawke mam brac tego Furaginu? I przez jaki czas?

Mychunia oczywiscie ze pamietamy;-) no pogoda teraz zrobila siw bura:/

Halo a kto jeszcze testuje na czasie?;-)
Jutro rano ogarne liste i zobaczymy kto tu jeszcze bedzie testowac;-)

Shawty19 jak tam testowalas?;-)
Miss a jak tam u Ciebie?
Yesenia polsie kochane milczycie... dajcie znac co u Was?

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :) Callinka to pocieszające...
Julka widzę, że mamy identyczne początki, mi kazali brać furaginu 3 razy dziennie po 2, mam problem z pozytywnym mysleniem kurcze :( nie umiem go z siebie wykrzesać, za dużo czarnych mysli :/

Dzień dobry :-) i mamy poniedziałek :-( ja już w pracy, a wstać do niej okropnie się nie chciało:-(

julia mnie sny z niedzieli na poniedziałek dają do myślenia ;-);-) coś w nich zawsze jest:tak:

Hej dziewczyny.

Mychuniu ja tesknilam !

Julka a bralas ta fitolizyne i urosept czy przestalas brac wszystko? To co ci napisalam jest ziolowe i spokojnie do tego czasu moglas to brac bylam pewna ze juz dawno ci przeszlo.

Kasikz ja tam nie przykladam juz wagi do plci, dziewczyny mi tu tak nagadaly ze szkoda komentowac. Swoje wiem, a prawda jest taka ze bedzie kto ma być.

Ja dzis zaczelam II trymestr :-D
I wracam dzis poerwszy dzien do pracy. Ważny dzień dla mnie pod kazdym wzgledem.

Milegooo

reklama
Witam sie i ja :-)

Ja dzis tez pierwszy dzien w pracy po urlopie... wstac sie nie chcialo i bym zaspala.. ale humor dopisuje :-D.

A poza tym.. mam srodek cyklu.. piersi bola przy dotyku i mi niedobrze.. mdlilo mnie cala droge i teraz tez i jem niezdrowe sniadanie, bo rzucilam sie na szarlotke :confused:

Milego dnia dziewczyny :-)

Do góry