reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

My dzis sie wybieramy na Redbull air race ;-) kurcze nie moge sie doczekac, a potem do kardiologa ide bo mam takie sensacje sercowe ze boje sie ze zaslabne albo cos. Musze uwazac na siebie bo dropsik najwazniejszy. Pewnie dostane jakies leki :-( ale no co zrobic.. jedyne co moze byc pozytywne to ze chetnie wyszarpie skier na cesarke.

Asia super z tym airshow tylko tam uwazaj na siebie bo ma byc mega duzo ludzi - moi tesciowie sie wybieraja
a z kardiologiem to dibrze ze idziesz ja w ciazy z synem mialam duza tachykardie mialam holter na dobe i srednie dobowe tetno bylo 140 :szok: najpierw bralam propranolol ale nie dzialal najlepiej potem przeszlam na isoptin i to mocno mi pomoglo :)

Julia mozesz mnie juz przeniesc na liste zaciazonych :) termin @ dzisiaj ale tempka wysoko rzadnych sladow @ :) 2 cs i termin na kwiecien :)

reklama
malena - może rzeczywiście za wcześnie, w każdym razie juz nie będę testować, czekam na @. Nakręcam sie trochę, bo niedługo będzie już rok starań :(

Hahaaha, kino francuskie rządzi, widziałaś "Nic do oclenia" z Danym Boonem? :-D:-DW ogóle ze 20 lat temu częściej leciały filmy z Louis de Funes, które zawsze oglądałam i mam sentyment do nich...

Dzień dobry :-) no nie wierzę, że znalazł się ktoś kto jak ja uwielbia De Funesa :-D:-D z Danym Boonem oglądałam już chyba wszystko :-D ostatnio w kinie byłam na najnowszym filmie "Przychodzi facet do lekarza" - płakałam non stop, oczywiście ze śmiechu :-):-D:-D

Dziś zrobiłam test - tylko dlatego, że wtedy 2 kupiłam :dry: oczywiście wynik negatywny :dry: też już nie będę robić, czekam na @

Dziękuję Wam za życzenia:) na imieniny dostałam @... jednak. Ale wolę że to stało się teraz niż jakby za tydzień (dopiero bym się wkurzyła) - jednak testy prawde mówiły..... Ale cóż - są inne miesiące - tak naprawde to uczę się dopiero swojego cyklu - widocznie spowodowane to opóźnienie było albo tym że owu sie opoźniła (co być może i było bo kilka dni po testach owu pozytywnych pobolewal brzuch tak jakby owulacyjnie a wtedy zesmy sie nie przytulali...) albo owu nie bylo w tym miesiacu... Wprowadzam od tego cyklu mierzenie temperatury... i bede wiedziala czy w ogole u mnie sa te 2 fazy:)

Zycze starajacym sie II - oby ich wiecej w jak najkrotszym czasie:)
Nastepnym razem z testowaniem poczekam dwa tygodnie - nie bede sie nakrecac:) (tak mysle) heh

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja...mialam troche do nadrobienia ale sie udalo :tak:

Gratuluje wszystkim z dwiema kreseczkami.Mam nadzieje ze takich pozytywnych wiesci bedzie przybywalo.

Watpliwosci
kochana widzisz dalas rade:) Napisz potem jak zlecial tydzien z tesciowa:tak:

shawty udanego dnia na wyscigach kochana:tak:

AnnaMaria najlepsze zyczenia imieninowe.Nie wiem czy sie witalam wiec w razie czego witaj wsrod staraczek:-D:tak:no i kciuki oby szybko udalo sie zafasolkowac

Ja dzisiaj mam w koncu wizyte u okulisty...ciekawe:sorry2:

Milego dnia babeczki:tak:

Witam ;-)

Wszystkim Aniom Najlepszego ;*

Ja dzis dostalam najpiekniejszy prezent na urodziny. O 5 rano moj Szkrabek obudzil mnie kopniakami :-D wie jak mame uszczesliwic :-) lzy szczescia sie laly... kocham mego Maluszka ;*

Wszystkiego najlepszego forumowym Aniom :-)

Asia mam nadzieje, ze z serduchem bedzie wszystko ok. Ja mialam cesarke. Ciekawe jak bedzie tym razem...

Gratulujė kreseczek i kopniaków :-)

Ja właśnie dlatego wolė poczekać do 40 dnia żeby za wcześnie nie przeżywać stresów. Z synkiem to było tak, że na 40 dnień cyklu zapisałam się do gina i testowałam jakoś w 38 i 40. Wiedziałam że albo pójdę z info że test pozytywny wyszedł albo pójdę i powiem że są jakieś zaburzenia i trzeba wywoływać @.
Ja lubię testować w sobotę i tak za tydzień wyjeżdżamy nad morze, za dwa tygodnie będzie u nas teściowa (wolę żeby tak szybko się nie dowiedziała) więc idealne testowanie by było 16.08. :-)

Asiu a masz jakies problemy z sercem normalnie? Mi lekarka powiedziala ze kolatania serca sa teraz mozliwe o rzeczywiscie co jakis czas mam - takie uczucie niepokoju

reklama
005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl) III 2015 KasikP (4 cykl) III 2015 Kasikz (12cykl)
IV 2015 Tabasia (1 cykl) IV 2015 Babydust (2 cykl)

Starające się: 11

LIPIEC
malena100 - @ 26.07
Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

wątpliwości3 - @ 04.08
yesenia - @
6.08
anula88 - @ 9.08

majdaczek14 - @