reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No taka jak na owu a mam dopiero 12 dc... hmm jak bralam clo to po 8 dnia od ostatnirj tabletki byla zawsze a teraz by tak szybko byla?.... w sumie to bylo wczoraj bzyku bzyk ale o endometrium sie bardziej martwie. No nic zobaczymy jutro. Tylko plodnego sluzu nie widze wiec juz w ogole to dziwne dlamnie. Chyba ze jutro apadnie zeby za dzien wzrosnac ;-)

No to nasze Kasiki zaszalaly. Super.

Kasikz u ciebie to zaden bladzioch tylko piekna kreseczka. Gratuluje.

KasikP jak twoja beta. Czekamy. &&&

Asiu twoj dropsik taki jak moj w tamtym czasie. Ciekawe jak moj teraz urosl. Ja mam wizyte 28.
A masz jakies zdjecie?

Witam nowe staraczki i powodzenia.

Shawty ja tez jestem szczesliwie zaciazona z Inolicem w pierwszym cyklu po dwie saszetki.

Ostatnia edycja:
Shawty ja stosowalam chyba od 6dc. Staraliśmy sie tak samo jak zawsze tylko na wiekszym luzie bo ten cykl uwazalam za stracony. To byl moj 9 cykl.

Asiu - jak fajnie :-) moja Alusia na poczatkowych usg tez miała tetno ok. 170 teraz już ma ok.140. Wiesz że podobo dziewczynki maja wyższe tętno od chłopców?:-D Fotka jest?

Gochson - a co u Was?

Po prawej "Dropsik" a po lewej 2 torbiele pepowiny.

Załączniki

• 1405350296208.jpg
    1405350296208.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry