reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczyy jestem tu nowa, i postaram sie w skrocie, ale dokladnie opowiedziec moja historie.
z mezem staramy sie o dzidziusia ok. 3 lat. juz sama nie wiedzialam, co mam robic- zaden lekarz nie chcial doradzic, ani robic zadnych badan ( zmusic go raczej nie moge)
wkoncu udalo nam sie adoptowac coreczke, teraz ma 16 miesiecy.
Ale znowu pojawila sie chec posiadania drugiego dziecka, raczej odnosnie adopcji maluszka nie bedziemy mieli tyle szczescia co przy naszej Julce, wiec poszlam do ginekologa poniewaz spoznial mi sie okres dwa miesiace - nigdy tak nie mialam, juz myslalam, ze udalo sie zaciazyc, ale no niestety. Po moich blaganiach skierowal mnie na badanie prolaktyny i hormonu tarczycy, wszystko w normie.
Wydaje mi sie, ze nie mam w ogole owulacji, nie zaobserwowalam nigdy zadnych zmian w sluzie, robilam testy owulacyjne i tez ciale negatywne.
Mozecie mi cos poradzic? jakie badania? moze stosujecie cos co jest bez recepty, moze jakies domowe sposoby, juz wlosy z glowy wyrywam ..;/ pomozcie

Mylovebaby
Monitoring zeby sprawdzic czy owu jest. Pomocne naturalne srodki to ziola ojca sroki . Castagnus np inofolik dziewczyny jeszcze stosuja. Aa zapomnialam ;-) witaj i serdecznie zapraszamy :-)

Hej hej. My po wizycie :-) dropsik ma 1.56cm serduszko bije 177 razy na minute. Jedyne co sie doktorowi nie podobalo to torbiel na pepowinie. Podobno mam sie nie martwic. Dziekujemy za kciuki.

Gochson twoja kokej

reklama
Asia
Ciesze sie ze wizyta udana :-) duzy juz ten dropsik Twoj :-)

Gochson
Udanej wizyty :-)

A ja juz do domu udalo sie wczesniej wyjsc z pracy. Ale teraz zaluje bo taki skwar na dworze i w pociagu ze dramat. Juz mnie pikawa kluje wiec zaraz pewnie odlot bede miala :-\ moze jakos dojade.... uff jak goraco.
Ale jestem ciekawa czy byla owu czy nie... tempka dziwna hmm

Do góry