reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :)
podobnie jak Tabasia jestem zszokowana ilością postów :szok: :) ale przynajmniej nudno nie jest :happy:

Ja póki co walczę z infekcją dróg moczowych biorę furaginę i urinal (to moja pierwsza taka infekcja :confused2:) ale nie wiem czy mogę teraz starać się o maleństwo czy nie.... moja lek. rodzinna nie potrafiła udzielić odpowiedzi na to pytanie... może któraś z was miała podobną sytuację?

reklama
Gabis podoba mi sie twoje podejscie. Tak trzymaj kochana.

Rurka witaj. Widze że wczoraj zamuliłam i sie nie przywitałam. :zawstydzona/y:

Gośka nie moge przestać myslec o Twoim brzuszku tak mi się podoba :)):-D

Gabis - fajnie że się uspokoiłas :)

Motylku - jak tam?

Asiu - niedługo my się będziemy twoim zachwycać!

Tabasia, Rurka witajcie! Cieszą nas nowe twarze bo my się powoli wyruszamy :)

hej dziewczyny :tak:

ja dziś mam dyżur w domu, bo ma przyjść kurier z rzeczami do komputera dla męża :-D

gośka śliczny brzusio :-D

julia
no coś w tym jest od początku ciąży mam problemy z dobrym moczem

dziewczyny a ja idę za tydzień na podglądanie mojego szkraba :tak:a za wizytę płacę 140 zł, ale zawsze mam badanie i usg :-)

gabis każda ciąża się inaczej rozwija... ja w 6 tyg i 1 dniu miałam CRL 0,64 cm, ale znam osoby nawet chyba na tym forum były sytuacje, że ciąża się bardzo powoli rozwijała na początku, a potem nadgoniła, więc spokojnie :tak: będzie dobrze ;*

Tabasia nie chcę Cię martwić, ale jak raz zachorujesz na zatoki chorujesz do końca życia :-( wiem coś o tym bo się z zatokami męczę 11 lat :wściekła/y:i przez zatoki nabawiłam się alergii :angry:

rurka
furaginę lekarze przepisują dopiero od II trymestru, więc może poczekaj aż wyleczysz infekcję. Wiem, bo od początku ciąży walczę z infekcjami dróg moczowych i najpierw dostawałam urofuraginum, bo mi lekarka mówiła, że furaginy mocniejszej nie można na początku ciąży. Polecam żurawinę w czystej postaci jeść albo pić sok z żurawiny 100% (dostępny w aptece za 20-25zł) z witaminą C to Ci nie zaszkodzi, a ginekolodzy poelcają. Ja właśnie piję, bo zwykłą żurawina mi nie podchodzi, a żurawit wielkie g... daję, choć brałam 3 razy dziennie :wściekła/y:

dziewczyny piękne brzusie :-D

Hej :)

Jak miło było sie wyspać :) dzis mam zal z ang wiec w pracy mam wolne :)

Tabasia zaburzenie homeostazy żelaza w organizmie moze nieść za sobą pewne dolegliwości. Jak znowu badania wyjdą Ci kiepskie to poproś lekarza i bardziej szczegółowe a nie zwiększenie dawki żelaza :)

Asia to wypoczywajcie z kropkiem ;)

Gabis bardzo dobre podejście :) głowa do góry i radość z kropka :)

Rurka przyzwyczaisz sie do ilości postów ;)
Ja bym chyba zaczekala do wyleczenia, bo masz infekcje i bakterie a do tego bierzesz leki których w ciazy nie powinno sie brać, tak kiedyś czytałam, jesli sie mylę to prosze mnie poprawić :)

Goska ale Ci zazdroszczę brzucha! Śliczny :)

Mona ale ładniusi!

A ja wczoraj sie napalilam jak szczerbaty na suchary... Temp mi skoczyła wysoko jak nigdy a dzis spadła do wyższego poziomu jak na mnie ale spadła o 0,2. Człowiek tylko sobie głupio nadziei narobi...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry