reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :)
podobnie jak Tabasia jestem zszokowana ilością postów :szok: :) ale przynajmniej nudno nie jest :happy:

Ja póki co walczę z infekcją dróg moczowych biorę furaginę i urinal (to moja pierwsza taka infekcja :confused2:) ale nie wiem czy mogę teraz starać się o maleństwo czy nie.... moja lek. rodzinna nie potrafiła udzielić odpowiedzi na to pytanie... może któraś z was miała podobną sytuację?

reklama
Gabis podoba mi sie twoje podejscie. Tak trzymaj kochana.

Rurka witaj. Widze że wczoraj zamuliłam i sie nie przywitałam. :zawstydzona/y:

Gośka nie moge przestać myslec o Twoim brzuszku tak mi się podoba :)):-D

Gabis - fajnie że się uspokoiłas :)

Motylku - jak tam?

Asiu - niedługo my się będziemy twoim zachwycać!

Tabasia, Rurka witajcie! Cieszą nas nowe twarze bo my się powoli wyruszamy :)

hej dziewczyny :tak:

ja dziś mam dyżur w domu, bo ma przyjść kurier z rzeczami do komputera dla męża :-D

gośka śliczny brzusio :-D

julia
no coś w tym jest od początku ciąży mam problemy z dobrym moczem

dziewczyny a ja idę za tydzień na podglądanie mojego szkraba :tak:a za wizytę płacę 140 zł, ale zawsze mam badanie i usg :-)

gabis każda ciąża się inaczej rozwija... ja w 6 tyg i 1 dniu miałam CRL 0,64 cm, ale znam osoby nawet chyba na tym forum były sytuacje, że ciąża się bardzo powoli rozwijała na początku, a potem nadgoniła, więc spokojnie :tak: będzie dobrze ;*

Tabasia nie chcę Cię martwić, ale jak raz zachorujesz na zatoki chorujesz do końca życia :-( wiem coś o tym bo się z zatokami męczę 11 lat :wściekła/y:i przez zatoki nabawiłam się alergii :angry:

rurka
furaginę lekarze przepisują dopiero od II trymestru, więc może poczekaj aż wyleczysz infekcję. Wiem, bo od początku ciąży walczę z infekcjami dróg moczowych i najpierw dostawałam urofuraginum, bo mi lekarka mówiła, że furaginy mocniejszej nie można na początku ciąży. Polecam żurawinę w czystej postaci jeść albo pić sok z żurawiny 100% (dostępny w aptece za 20-25zł) z witaminą C to Ci nie zaszkodzi, a ginekolodzy poelcają. Ja właśnie piję, bo zwykłą żurawina mi nie podchodzi, a żurawit wielkie g... daję, choć brałam 3 razy dziennie :wściekła/y:

dziewczyny piękne brzusie :-D

Hej :)

Jak miło było sie wyspać :) dzis mam zal z ang wiec w pracy mam wolne :)

Tabasia zaburzenie homeostazy żelaza w organizmie moze nieść za sobą pewne dolegliwości. Jak znowu badania wyjdą Ci kiepskie to poproś lekarza i bardziej szczegółowe a nie zwiększenie dawki żelaza :)

Asia to wypoczywajcie z kropkiem ;)

Gabis bardzo dobre podejście :) głowa do góry i radość z kropka :)

Rurka przyzwyczaisz sie do ilości postów ;)
Ja bym chyba zaczekala do wyleczenia, bo masz infekcje i bakterie a do tego bierzesz leki których w ciazy nie powinno sie brać, tak kiedyś czytałam, jesli sie mylę to prosze mnie poprawić :)

Goska ale Ci zazdroszczę brzucha! Śliczny :)

Mona ale ładniusi!

A ja wczoraj sie napalilam jak szczerbaty na suchary... Temp mi skoczyła wysoko jak nigdy a dzis spadła do wyższego poziomu jak na mnie ale spadła o 0,2. Człowiek tylko sobie głupio nadziei narobi...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry