reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair87 - z tym nie mieszczę się to tak żartem pisała ;-) ale jakby nie cycki to w kilka bluzek i sukienek bym nadal weszła
dobra wątku nie zamkniemy zmienimy mu nazwę na staraczki 2014 w ciąży

Asia ani się nie mignie będziesz miła - jesienią ;-)

reklama
Ewelina chodze do Kolbud. Place 130 zl. Robi wszystkie badania i ma swietny sprzet. Do tego zaskoczyl mnie bo ja nic tam nie widzialam dzis 4t1d a on znalazl tam pecherzyk ciazowy 3,6 mm jak spytalam gdzie to widzi to powiedzial ze 5 lat w samym invitro siedzial i ze jest dobry we wczesnych ciazach :-D

Bezdzietna obys była dobra wróżbą ;)

Goska domyślam sie ze to żart ;)
Ej jeszcze nas starczek trochę jest ;p

Asia no to faktycznie niezły lekarz :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

No i widzicie dziewczyny u Asi 4tc i 3.6 mm a u mnie 2tyd późniejsza ciąża i 3mm.
Teraz to juz nie wierze ze bedzie dobrze :'(

GGabis u Asi pecherzyk a nie zarodek! Kobietko czytaj spokojnie.

Asiu a 3d 4d ma? Bo my z mezem przy okazji polowkowego chcielibysmy tez zobaczyc Malucha w 3d ;) pewnie za polowkowe bierze wiecej troche. Srednio 250 licza z tego co sie orientowalam.

Gabis a moze sprzet ma do dupy. Idz pod koniec tygodnia jeszcze gdzies do jakiegos. Warto sprawdzic. Po co masz sie denerwowac. Poza tym Gabis "pecherzyk" a "zarodek" to tez 2 zupelnie inne rzeczy. U mnie zarodek jest jeszcze niewidoczny bedzie wlasnie za 2 tygodnie. Wiec moze tylko chlop mam emocjonalne problemy a ty napatoczylas sie niechcaco akurat na gorszy moment. Bedzie dobrze!!!

KasikZ moze cos podrozeje, ale i tak lekarza nie zmienie. Jest moj dozywotnio. Niesamowite.

Ewelina nie mam pojecia nie pytalam i nie ukrywam ze 3d i 4d mnie nie kreci wiec ten temat mnie nie interesuje.

Gabis kochana prosze nie mysl pesymistycznie kazda ciaza jest inna...zadreczajac sie szkodzisz i sobie i Maluszkowi...pojdziesz na kolejna wizyt i zobaczysz ze z Dzidziusiem wszystko w porzadku.A moze po prostu i lekarz jest do dupy i ma kiepski sprzet.Glowa do gory.Pozatym tak jak dziewczyny pisza u Ciebie jest zarodek a u Asi pecherzyk.

Ostatnia edycja:
Gabis - 3 mm ma twój zarodeczek czy pęcherzyk ciażowy? Bo te wymiary są bardzo istotne. Jesli zarodek to taki powinien być w 6 tygodniu.

Bezdzietna - fajnie że zaglądasz :tak:

Asia - ja na 3d też nie idę

reklama
Do góry