reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny, co do ruchów, to nie martwcie się, bo przeważnie w pierwszej ciąży ruchy występują między 16 a 18tc.

Rurka, przykro mi. Światełko dla Twojego Aniołka [*] Czytałam Twoje posty w innym wątku. Życzę powodzenia w staraniach.

Asia, Gabis, gratuluję fasolek :*

Motylku, dobrze że z maluszkiem w porządku. Szybkiego powrotu do domu i oby to był ostatni raz w szpitalu przed porodem.

Anulka, ale ten Twój suwaczek pędzi :D

Aschlee, też kiedyś takiego Pana znazłam z koleżankami i ludzie mijali go z dała, bo niby pijak, a miał zawał. Tak samo M pojechał jakiś czas temu na cmentarz do babci i widział osobę leżąca koło ulicy. Taki ruch, a nikt się nie zatrzymał, a jak zadzwonił na pogotowie, to okazało się, że to pierwsze zgłoszenie. Świnie nie ludzie.

Ewelinko kazał przyjść za 2tyg. Myślałam ze ten Euthyrox mi chociaz zapisze ale powiedzial ze to endo bo on sie tym nie zajmuje.
Ja to jakas dziwna jestem. Nie moge trafic na dobrego gin. A ten na znanym lekarzu byl wychwalony ze hej.

Goska poprostu piekny brzusio.

Gabis moj gin tez nie przepisuje mi euthyroxu.. nie kazdy sie zna na tarczycy...
Za 2 tyg juz będzie piekne duze dziecko ;-)

Malus bo wsrod ludzi panuje straszna znieczulica... jak starszy czlowiek to pijak a jak mlody to pijany albo nacpany :/

Goska jaki bebzonik piekny :-) ale Dzidziuch ma domek ;-)

Gabis no niestety ginekolog raczej nie przepisuje lekow na tarczyce u mnie jest to samo.Dlatego endo mam blisko ginki :-D

reklama
Do góry