reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Dziewczyny, co do ruchów, to nie martwcie się, bo przeważnie w pierwszej ciąży ruchy występują między 16 a 18tc.
Rurka, przykro mi. Światełko dla Twojego Aniołka [*] Czytałam Twoje posty w innym wątku. Życzę powodzenia w staraniach.
Asia, Gabis, gratuluję fasolek :*
Motylku, dobrze że z maluszkiem w porządku. Szybkiego powrotu do domu i oby to był ostatni raz w szpitalu przed porodem.
Anulka, ale ten Twój suwaczek pędzi
Aschlee, też kiedyś takiego Pana znazłam z koleżankami i ludzie mijali go z dała, bo niby pijak, a miał zawał. Tak samo M pojechał jakiś czas temu na cmentarz do babci i widział osobę leżąca koło ulicy. Taki ruch, a nikt się nie zatrzymał, a jak zadzwonił na pogotowie, to okazało się, że to pierwsze zgłoszenie. Świnie nie ludzie.
Rurka, przykro mi. Światełko dla Twojego Aniołka [*] Czytałam Twoje posty w innym wątku. Życzę powodzenia w staraniach.
Asia, Gabis, gratuluję fasolek :*
Motylku, dobrze że z maluszkiem w porządku. Szybkiego powrotu do domu i oby to był ostatni raz w szpitalu przed porodem.
Anulka, ale ten Twój suwaczek pędzi
Aschlee, też kiedyś takiego Pana znazłam z koleżankami i ludzie mijali go z dała, bo niby pijak, a miał zawał. Tak samo M pojechał jakiś czas temu na cmentarz do babci i widział osobę leżąca koło ulicy. Taki ruch, a nikt się nie zatrzymał, a jak zadzwonił na pogotowie, to okazało się, że to pierwsze zgłoszenie. Świnie nie ludzie.
gabis
Fanka BB :)
Ewelinko kazał przyjść za 2tyg. Myślałam ze ten Euthyrox mi chociaz zapisze ale powiedzial ze to endo bo on sie tym nie zajmuje.
Ja to jakas dziwna jestem. Nie moge trafic na dobrego gin. A ten na znanym lekarzu byl wychwalony ze hej.
Goska poprostu piekny brzusio.
Ja to jakas dziwna jestem. Nie moge trafic na dobrego gin. A ten na znanym lekarzu byl wychwalony ze hej.
Goska poprostu piekny brzusio.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Gabis moj gin tez nie przepisuje mi euthyroxu.. nie kazdy sie zna na tarczycy...
Za 2 tyg juz będzie piekne duze dziecko ;-)
Malus bo wsrod ludzi panuje straszna znieczulica... jak starszy czlowiek to pijak a jak mlody to pijany albo nacpany :/
Goska jaki bebzonik piekny :-) ale Dzidziuch ma domek ;-)
Za 2 tyg juz będzie piekne duze dziecko ;-)
Malus bo wsrod ludzi panuje straszna znieczulica... jak starszy czlowiek to pijak a jak mlody to pijany albo nacpany :/
Goska jaki bebzonik piekny :-) ale Dzidziuch ma domek ;-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Gosia, super masz brzusio
reklama
witam
Ja przed praca na chwile prosze mi zmienic date @ , na 16.06 wlasnie przyszla
Malus zobacz co znalazlam wiec napewno data jest tam zle wpisana a tesciocha za szybko robilam haha
Mychunia mi gin mowil ze w ciazy ciezko miec dobry mocz, ja wiecznie mialam bakterie i lekarz sie jakos tym nie przejmowal heh