reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
zadzwoń Asiu i zapytaj o wizytę- plamienia się zdarzają niestety- ja brałam 100 mg na noc- i dowcipnie - i z tego co moja mówiła to dowcipna ponoć lepsza bo bezpośrednio działa na macice:-)spokojnie- będzie dobrze:)

Asiu spokojnie. Ja plamien nie mam ale w pierwszej ciąży też miałam. Z tego co wiem to często sie zdarzają. Zadzwon do gina napewno cie uspokoi.

Jeju dziewczyny to juz dziś-pierwsza wizyta. Matko ale dopiero o 18.30. Długi dzień przede mną.

Asiula dzwon koniecznie no i masz stojaca prace z rekoma do gory moze na poczatek jakies zwolnienie co bys troszke odpoczela
U mnie tempka ladnie wyglada ale test negatywny dalej zobaczymy

Asiu- to zwiększy Ci dawkę i da Ci pewnie 100 ;) spokojnie- póki nie ma skrzepów wszystko jest dobrze:):-)no i na L4 proszę pójść póki się nie wyciszy:)

Gabiś- niestety w PF wizyty są późno przez cały dzień można jajko znieść;) :-)powodzenia kochana!!!

Dzieki dziewczyny zaraz dzwonie. Przypominam sobie ze w pierwszej ciazy tez mialam plamienia ale nie wiedzialam ze w ciazy jestem przyjelam to za @ :-/ ale teraz jestem cala roztrzesiona.
Zeby to bylo takie proste z tym zwolnieniem...

reklama
Do góry