reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Watpliwosci3 dzieki :) Bede zagladac wieczorami. Mielismy sie starac wtym miesiacu, ale doszlam do wniosku, ze za krotko biore kwas foliowy, wiec przelozone na lipiec :)
Dobrej nocki zycze!

hej dziewczyny :tak:

ja dzisiaj musiałam wstać jak dla mnie bladym świtem bo jadę na badania krwi i moczu do szpitala. Robię prywatnie, bo przynajmniej wyniki tego samego dnia :tak:niestety kolor mojego moczu zaś pozostawia wiele do życzenia, więc wyniki będą zaś nie takie jak bym chciała :-( ale od piątku piję sok z żurawiny 100%, więc za tydzień powtórzę badania i powinna być poprawa :tak:

a na dzień dobry jeszcze krwotok z nosa :wściekła/y:

Tabasia witaj :tak:

hej dziewczynki
Asiula - pęcherzyk jest i ma się dobrze :tak:łatwo mi mówic ale ja przed moim pierwszym usg w 7tc myślałam że uciekne z gabinetu. Dbaj o siebie!

Letta - aż się wzruszyłam, na pewno dziadkowie będą zachwyceni

Wątpliwości - Kiedy przyjezdzasz do PL? miałaś jakieś badania probić?

Fluidki przesylam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam sie z rana

Tabadia witaj

Mychubia kurcze napwno nastepnym razem bedzie juz poprawa z tym mozem jesli pijesz zurawine;-) tego ci zycze:-)

A u nas dzis chorobowo:-(
Martwie sie o corke,wczoraj jej mierzylam temp i ciagle wychodzila mi niecale 36° taka jakas zmarznieta:-( albo mi sie wydaje bo ona zawsze goraca odkryta..chna cos ma tez z oczkami bo obudziala sie z zaropialymi,napewno kaszel brzydki dostala wiec zaraz szykujemy sie do lekarza na 8 rano

Dziewczyny mialyscie plamienie w terminie przewidywaniej @ bo w nocy troche mialam i teraz tez mam. Nie wiem co robic i megaaaaa sie bojeeee

Asia jaki kolor? Wiesz co ja w dniu spodziewanej mialam brazowe plamienia...warto moze zasiegnac porady bo moze duphaston potrzebny lub luteina?
Z tego co czest pisza dziewczyny to jest tez takie planienie z krwi troszke

reklama
Do góry