reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam dziewczynki.

Mligocka kochana super ze u ciebie wszystko dobrze. To najwazniejsze.

Letta ja jutro zaczynam 5 tydzien :-D

My po wielkiej imprezie. Bylo super. Ale padam na pysk

reklama
Asia, to idziemy leb w leb:). I obydwie dowiedzialysmy sie zaraz po naszych urlopach:)
A jak Mama zareagowalsna prezent urodzinowy:)?

My jeszcze nie powiedzielismy nikomu. Planujemy powiedziec po naszej pierwszej wizycie z polozna... tu moze byc problem, bo 10 tydzien, kiedy bedza nasze pierwsze badania wypada w nasz urlop w Polsce. Zamierszamy poprosic lekarza o wizyte tydzien przed wyjazdem, i od tego bedzie zalezalo, czy polecimy do Polski (mam wielkie obawy latania w pierwszym trymestrze).
Podpatrzylam w internecie sposob powiedzenia naszym rodzicom, ze jestesmy w ciazy:-).... zameirzam w male,eleganckie pudelko (np. po bizuterii, zegarku, albo czyms takim) wsadzic np brukselke albo orzecha laskowego i na spodzie pudelka napsac "Babciu, Dziadku, to jest rozmiar waszego pierwszegownuka/wnuczki":-)...

Julia powiedzielismy tylko mamie i mojej siostrze :-)
Letta mama zachwycona prezentem ;-)

Ja chce pojsc w przyszly poniedzialek zobaczyc czy pecherzyk dobrze umiejscowiony. Boje sie megaaaa.

Mychunia ale mi smaka narobilas

Letta gratuluje ci bardzo fasolki. Bardzo fajny pomysł na powiedzenie o przyszłym wnuku/wnuczce. Ja zaczęłam 7tc i dolegliwości też brak. Też się martwiłam, ale dziewczyny są niezastąione i skoro mówią, że mdłości nie musi być to napewno wiedzą co mówią ;-)

Aschlee no to objawy masz typowo książkowo-ciążowe;-) no więc &&&

Asia super że wszystko się udało i mama zadowolona.

Mychunia nie kuś, nie kuś, bo ja i tak niedługo będę szersza nić wyższa. Muffinki piękne. Jak one ci tak ślicznie równo wyrastają.

Miłego wieczorku. Kurcze nic nie ma w tej TV. Tylko mecze i mecze.

Mychunia ale mi smaka narobilas tymi mufinkami mniammm. Ja dzisiaj pochlaniam wszystko wiec z checia bym przekasila :-D

Gabis bardzo bym chciala...nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekac...Maz bardziej optymistycznie nastawiony :baffled:

Ostatnia edycja:
Malus - widze ze mnie wywolalas i bez nadrabiania pisze bo jeszcze dzien mi nadrabianie pewnie zejdzie :rofl2:

u mnie moze byc narazie nadal sie nie staramy a mimo to mam dola staraniowego .. narazie cala moja milosc przelewam na mojego Krolika .. ciesze sie ze go kupilismy bo przychodzi smyra mnie noskiem,zaczepia i chociaz on na c hwile poprawia humor :)
nie odzywalam sie bo musialam oddechnac od tych mysli staraniowych a dwa ze czasu nie bylo .. najpierw przygotowania do anglii, w anglii nie mialam internetu a jak wrocilismy to codziennie opiekowalam sie Malym (ostatnie dwa dni po 8 godzin) :). w dodatku znajomi przeprowadzili sie z dwojka dzieci do niemiec i trzeba bylo im pomagac sie zameldowac, szukac mebli, pokazac co gdzie jest w miescie a wieczorami albo siedzieli u nas albo my u nich .

z tego co doczytalam z cudnych wiadomosci to Askowe malenstwo i bardzo bardzo serdecznie gratulacje dla mamusi !!!!!!!

reszte doczytam i wtedy cos wiecej napisze :) caluje dziewczyny !!!!!!!!:tak:

reklama
Witam Dziewczynki, czy przyjmiecie mnie do swego grona? Mialam bardzo dluga przerwe od BB i pewnie troche mi zejdzie wkrecic sie na nowo, duzo zmian tutaj
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
Zaczynam staranka w przyszlym miesiacu.
Podrawiam Was!

Ps.na ktorym watku najlepiej pisac, bo widze, ze jest ich kilka...

Do góry