reklama
Asia, to idziemy leb w leb. I obydwie dowiedzialysmy sie zaraz po naszych urlopach
A jak Mama zareagowalsna prezent urodzinowy?
My jeszcze nie powiedzielismy nikomu. Planujemy powiedziec po naszej pierwszej wizycie z polozna... tu moze byc problem, bo 10 tydzien, kiedy bedza nasze pierwsze badania wypada w nasz urlop w Polsce. Zamierszamy poprosic lekarza o wizyte tydzien przed wyjazdem, i od tego bedzie zalezalo, czy polecimy do Polski (mam wielkie obawy latania w pierwszym trymestrze).
Podpatrzylam w internecie sposob powiedzenia naszym rodzicom, ze jestesmy w ciazy:-).... zameirzam w male,eleganckie pudelko (np. po bizuterii, zegarku, albo czyms takim) wsadzic np brukselke albo orzecha laskowego i na spodzie pudelka napsac "Babciu, Dziadku, to jest rozmiar waszego pierwszegownuka/wnuczki":-)...
A jak Mama zareagowalsna prezent urodzinowy?
My jeszcze nie powiedzielismy nikomu. Planujemy powiedziec po naszej pierwszej wizycie z polozna... tu moze byc problem, bo 10 tydzien, kiedy bedza nasze pierwsze badania wypada w nasz urlop w Polsce. Zamierszamy poprosic lekarza o wizyte tydzien przed wyjazdem, i od tego bedzie zalezalo, czy polecimy do Polski (mam wielkie obawy latania w pierwszym trymestrze).
Podpatrzylam w internecie sposob powiedzenia naszym rodzicom, ze jestesmy w ciazy:-).... zameirzam w male,eleganckie pudelko (np. po bizuterii, zegarku, albo czyms takim) wsadzic np brukselke albo orzecha laskowego i na spodzie pudelka napsac "Babciu, Dziadku, to jest rozmiar waszego pierwszegownuka/wnuczki":-)...
któraś chętna na muffinkę? zapraszam Moje małe hobby: Muffinki z dżemem :-)
Julia powiedzielismy tylko mamie i mojej siostrze :-)
Letta mama zachwycona prezentem ;-)
Ja chce pojsc w przyszly poniedzialek zobaczyc czy pecherzyk dobrze umiejscowiony. Boje sie megaaaa.
Mychunia ale mi smaka narobilas
Letta mama zachwycona prezentem ;-)
Ja chce pojsc w przyszly poniedzialek zobaczyc czy pecherzyk dobrze umiejscowiony. Boje sie megaaaa.
Mychunia ale mi smaka narobilas
gabis
Fanka BB :)
Letta gratuluje ci bardzo fasolki. Bardzo fajny pomysł na powiedzenie o przyszłym wnuku/wnuczce. Ja zaczęłam 7tc i dolegliwości też brak. Też się martwiłam, ale dziewczyny są niezastąione i skoro mówią, że mdłości nie musi być to napewno wiedzą co mówią ;-)
Aschlee no to objawy masz typowo książkowo-ciążowe;-) no więc &&&
Asia super że wszystko się udało i mama zadowolona.
Mychunia nie kuś, nie kuś, bo ja i tak niedługo będę szersza nić wyższa. Muffinki piękne. Jak one ci tak ślicznie równo wyrastają.
Miłego wieczorku. Kurcze nic nie ma w tej TV. Tylko mecze i mecze.
Aschlee no to objawy masz typowo książkowo-ciążowe;-) no więc &&&
Asia super że wszystko się udało i mama zadowolona.
Mychunia nie kuś, nie kuś, bo ja i tak niedługo będę szersza nić wyższa. Muffinki piękne. Jak one ci tak ślicznie równo wyrastają.
Miłego wieczorku. Kurcze nic nie ma w tej TV. Tylko mecze i mecze.
Mychunia ale mi smaka narobilas tymi mufinkami mniammm. Ja dzisiaj pochlaniam wszystko wiec z checia bym przekasila
Gabis bardzo bym chciala...nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekac...Maz bardziej optymistycznie nastawiony
Gabis bardzo bym chciala...nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekac...Maz bardziej optymistycznie nastawiony
Ostatnia edycja:
watpliwosci3
Fanka BB :)
Malus - widze ze mnie wywolalas i bez nadrabiania pisze bo jeszcze dzien mi nadrabianie pewnie zejdzie
u mnie moze byc narazie nadal sie nie staramy a mimo to mam dola staraniowego .. narazie cala moja milosc przelewam na mojego Krolika .. ciesze sie ze go kupilismy bo przychodzi smyra mnie noskiem,zaczepia i chociaz on na c hwile poprawia humor
nie odzywalam sie bo musialam oddechnac od tych mysli staraniowych a dwa ze czasu nie bylo .. najpierw przygotowania do anglii, w anglii nie mialam internetu a jak wrocilismy to codziennie opiekowalam sie Malym (ostatnie dwa dni po 8 godzin) . w dodatku znajomi przeprowadzili sie z dwojka dzieci do niemiec i trzeba bylo im pomagac sie zameldowac, szukac mebli, pokazac co gdzie jest w miescie a wieczorami albo siedzieli u nas albo my u nich .
z tego co doczytalam z cudnych wiadomosci to Askowe malenstwo i bardzo bardzo serdecznie gratulacje dla mamusi !!!!!!!
reszte doczytam i wtedy cos wiecej napisze caluje dziewczyny !!!!!!!!
u mnie moze byc narazie nadal sie nie staramy a mimo to mam dola staraniowego .. narazie cala moja milosc przelewam na mojego Krolika .. ciesze sie ze go kupilismy bo przychodzi smyra mnie noskiem,zaczepia i chociaz on na c hwile poprawia humor
nie odzywalam sie bo musialam oddechnac od tych mysli staraniowych a dwa ze czasu nie bylo .. najpierw przygotowania do anglii, w anglii nie mialam internetu a jak wrocilismy to codziennie opiekowalam sie Malym (ostatnie dwa dni po 8 godzin) . w dodatku znajomi przeprowadzili sie z dwojka dzieci do niemiec i trzeba bylo im pomagac sie zameldowac, szukac mebli, pokazac co gdzie jest w miescie a wieczorami albo siedzieli u nas albo my u nich .
z tego co doczytalam z cudnych wiadomosci to Askowe malenstwo i bardzo bardzo serdecznie gratulacje dla mamusi !!!!!!!
reszte doczytam i wtedy cos wiecej napisze caluje dziewczyny !!!!!!!!
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Witam Dziewczynki, czy przyjmiecie mnie do swego grona? Mialam bardzo dluga przerwe od BB i pewnie troche mi zejdzie wkrecic sie na nowo, duzo zmian tutaj
Zaczynam staranka w przyszlym miesiacu.
Podrawiam Was!
Ps.na ktorym watku najlepiej pisac, bo widze, ze jest ich kilka...
Podrawiam Was!
Ps.na ktorym watku najlepiej pisac, bo widze, ze jest ich kilka...