reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam,

jestem nowa, chciałabym dołączyć do grona staraczek ;)
W sierpniu wyszłam za mąż i ostatnimi czasy z mężem coraz częściej rozmawiamy na temat dzieciatka.
Zaczął mnie dopadać chyba instynkt macierzyński, także mam nadzieję że się tu odnajdę i zaczerpnę wielu istotnych informacji ;)

reklama
karolina - miałam cc, po której miałam trochę komplikacji, chciałam podpytać, bo słyszałam, że przed planowaniem jak i w trakcie ciąży należy monitorować bliznę i cały szew (istnieje ryzyko, że puści?) , ponad to często słyszę wśród rodzących, że jeśli kobieta miała już jedno cięcie to i przy drugiej ciąży jest wielkie prawdopodobieństwo cc a o rodzeniu sn można zapomnieć..
Witam nową koleżankę.
Jutro się zapisuję do gina, niech mi zrobi usg i zobaczy jak tam wszystko wygląda.

Dziewczyny czy ktoras z Was miala zajecia z propedeutyki nauk medycznych?

Ostatnia edycja:
hej laseczki :-) wypoczełyście? ja psychicznie baaardzo nawet do pracy chce mi się iść :szok:

Mąż dziś wypalił tylko 1 fajka - kochaniutki jest!!!!!!!!!! Mówiłam mu że w tym cyklu już niewiele pomoze, chociaz u niego częsta wymiana materiału genetycznego :laugh2:

Domnika
- u mnie w pracy dziewczyna urodziła 3 chłopców w przeciągu 6 lat a wszystko przez CC, nic z blizną się nie stało

Mligocka - wykresik rzeczywiście obiecujący:tak: a przeziębienie może zawyżać temp ot co!

Karolina - ja też mam piec dwufunkcyjny i jak nie ma iskry to albo ciąg (problemy u nas czasem pojawiają się przy silnym wietrze) albo przedmuchać go trzeba - ale to robota dla faceta :rofl2:

Gochson - co u Ciebie słychać? wpadasz jak po zapałki :-D

kurcze kurcze czemu nikt mnie tutaj nie woła?? Karola no wiesz co, zapomniałas o mnie ?? hehhe zartuje

oczywiscie dołaczam oficjalnie do listy: termin niechcianej @ 23 styczen

pozdrawiam :*

reklama
Dominika ja niedawno rodzilam przez cc i lekarz do mnie powiedzial ze na usg nie widac jakiegos defektu i ze moge myslec o porodzie sn

Do góry