reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia ja też uwielbiam ciepełko :tak: niestety mieszkam w takim miejscu, że bardzo często wieje... często halny... a jak są chmury nad Czechami to u nas też będzie lać....

Anula ja byłam ostatnio na hobbicie 2 :-D

reklama
mychunia no ja niestety tez mieszkam w takim kraju a nie innym... ale z mila checia przenioslabym sie ... tam gdzie lato caly rok... super gdyby tak bylo u nas... no ale to nie realne...

Ale nie chce mi sie dzis isc do pracy...
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
mam nocke... no ale jak trzeba to trzeba... oby tylko byl spokoj....
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Ostatnia edycja:
Na ten katar zrobiłam sobie ,parówkę, z majeranku, może co nieco ulży.:angry:
Ale jestem zasmarkana...
Coś tutaj tak cicho się zrobiło w tym watku, gdzie Wy wszystkie dziewczynki jesteście?:confused:

Właśnie wykąpałam Bąbla i zaglądam do Was :)
niestety pogoda jest taka a nie inna i jeszcze łatwiej niż normalnie o tej porze roku o przeziębienie. Zawsze byłam zmarzluch, nawet teraz gdy więcej ważę.
Malusiolka, Aschlee25 chciałam się Was podpytać rodziłyście siłami natury czy cc?

Cześć dziewczynki kochane :-) Zaraz nadrobię wszystkie zaległości , a tymczasem trzeci dzień krwawej @ buu niech sobie już pójdzie :angry: Odrobiłam lekcje z córką , posprzątałam w ich szafkach z ciuchami bo nie zły bajzel się zrobił , wywiesiłam pranie no i chciałam się okąpać a nie ma ciepłej wody :-( nie wiem co się stało , piec gazowy jest włączony ale nie ma płomienia.. Muszę zaczekać jak R wróci bo poszedł do rodziców . Dominika89 ja miałam dwa cięcia i dobrze je wspominam do czasu jak wstałam z łóżka bo ból był nie do zniesienia coś okropnego nie mogłam kichnąć kaszlnąć nic bo wszytko sprawiało mi ból

Teraz dopiero doczytałam.. Mligocka super wiadomości po prostu trzymam za Ciebie max mocno kciuki żeby to był mały fasolinek :D Podpatruje Twój wykresik , no temperatura ładnie Ci idzie w górę moim zdaniem wskazuje na ciąże , jeszcze załapałaś jakieś przeziębienie to już całkiem na bobaska wskazuje a kiedy masz termin @ ? Wybacz że nie zobaczyłam na naszej liście ale jestem tak podekscytowana że wiesz . MalusiOlka moja Oliwka to też łobuziara czasami zastanawiam się czy nie miała być chłopcem bo synek spokojny a córa chacharek :D ale jaki kochany jest cudowna śpiewa tańczy ale umie też psykować , nie słuchać się .. O synka jest chyba zazdrosna bo widzi że poświęcamy mu więcej uwagi bo jest młodszy , a mój R mówi że mam go przestać tak traktować bo Michałek nie jest już dzidziusiem i że wnet do szkoły pójdzie a ja dalej będę za nim chodzić krok w krok no cóż taka już jestem . Klk7 jesteśmy w tym samym wieku bo ja też w czerwcu skończę 29 lat i też jestem opiekunką . Pozdrawiam Cię ,[h=1][/h][h=1][/h]

Witajcie dziewczyny trochę mnie nie było, a tu tyle do przeczytania. Wróciłam taka szczęśliwa, wybawiłam się z moją kochaną bratanicą Zuzią naładowałam się pozytywną energią szkoda, że nie ma mojego M :-(.

watpliwosci3 wzruszyłam się,,, romantycznie jak w filmie:-)

iwo:) mój mąż nie pali i ja też jestem nie paląca. Naukowcy uważają, że palenie jest zagrożeniem dla sprawności seksualnej mężczyzn. Zmniejsza się też liczba plemników, a ich kształt i ruchliwość ulegają zaburzeniu. Dużo na ten temat jest w necie.

Anula1988 bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co teraz czuje żona i dzieci kuzyna to dla niego
[*]

mligocka Życzę Ci z całego serca, aby to była fasolka i goń ten katar :-)

Malusiolka trzymaj się i nie poddawaj. To z teściową jest coś nie tak, to ona ma jakieś problemy ze sobą i wyżywa się na tobie. Olewaj ją i nie daj się wciągać w żadne pyskówki. Ogranicz kontakty do minimum jeżeli jest to możliwe. Życzę szybkiej przeprowadzki.:-)

klk7 witaj ja też jestem nowa pozdrawiam :-)

Aschlee25 ja też lubię ciepło, dla mnie to mogłoby być lato cały rok, u Ciebie słoneczko było a u mnie cały dzień pochmurny i strasznie wieje

Anula1988 Jak film ? bo też chciałam się wybrać tylko nie wiem czy warto bo opinie są różne :-)

reklama
karola- termin niechcianej @ mam na ~18 styczeń.
A jaki związek moje przeziębienie może mieć związek z ewen, ciążą? Jest jakieś powiązanie?:-p

Do góry