reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Letta, tak. Praktyczny miałam 25.02 i za pierwszym razem udało mi się :) Stres niesamowity. W czwartek byłam opłacić za prawko, a w tym tygodniu będzie do odbioru. Co i rusz sprawdzam na stronce, czy już jest on do odebrania :D

jussastar, witaj :) Powodzenia w testowaniu.

Aschlee, aż mnie ciarki biorą jak widzę cytrynkę. Nie lubię cytryny jeść oYNL8QI.jpg

Karolinka, :* Kochana, nie ma znaczenia jaka płeć jak coś jesz. W pierwszej ciąży jadłam słodkie i urodziła się córka, a w drugiej nie jadłam słodkiego i też dziewczynka :p

Aschlee, widzę ten Twój makijaż i też taki chce :) Na pewno efekt lepszy na całości będzie.

Motylu, jak tam? Zdrowa?:*

Ewelinka, a nie lepiej wybrać się do lekarza, aby wiecie co jest z Twoim organizmem? Takie długie czekanie nie ma sensu. Z tego co pamiętam, to Ty niedawno straciłaś swoją fasolkę, prawda? Jeżeli tak i jeszcze nie dostałaś @ i nie konsultowałaś się z lekarzem, to lepiej idź najpierw do lekarza aby mieć pewność co i jak.

Dzodzo, to nie jest tak, że odstawiasz tabletki i już ciąża. Owszem niektóre dziewczyny w pierwszym cyklu zachodzą w ciążę (tak jak ja), a inne po paru cyklach. Dlatego trochę cierpliwości, tym bardziej, że brałaś te tabletki aż taki długi okres. Powodzenia ;)

Blair, widać II kreseczki :* Po cichutku &&&&&& :*

Anulka, jak się dzisiaj czujesz? :*

lalka, co tam?:*

Watpliwosc, a Ty gdzie jesteś? :*

suselku, a jak u Ciebie?:* Kiedy testujesz?

Wczoraj mi się nawet już nie chciało pisać. Jakaś padnięta byłam. Położyłam dziewczynki spać i trochę się zdrzemnęłam zanim M wrócił z pracy. Jak już był M w domu, to zjadł, kąpiel i poszliśmy szybko spać. Eh.. ten czas tak szybko leci, że nie ma nawet jak ze sobą porozmawiać;/

Załączniki

• oYNL8QI.jpg
    oYNL8QI.jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Starające się: 19 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:

Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
agnieszkak - @28.02
Olusia7982 - @1.03
Marzec
susel - @5.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @12.03
Anulka1988 - @ 12.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6ana0808 - @28.03
Kwiecień

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903

Malus kochana ja bylam jyz dwa razy u gina. Pierwszy raz tydzień po poronieniu i teraz 20 lutego... powiedział ze nie da mi nic na wywołanie bo to będzie sztuczne. .. choc zdziwilo mnie to bo czytalam ze lekarze daja tabletki by tak dlugo spozniajacy sie okres wywolac... jak bylam u niego tego 20 to powiedział ze macica jest w pierwszej fazie cyklu wiec faktycznie jskis tydzień temu chyba mogłam mieć owulacje co? I stad bol jajnikow. ..

Blair sa dwie krechunie :-) trzymam kciuki by ciemniala ;**

Maluśku dziekuje ze pytasz , już lepiej się czuję chociaz jeszcze katar mam i wszystko mi do gardła spływa łeeeeee..

A ty jak tam? prawko odebrane?

Ewelinka, przepraszam ale powinnaś iść do innego lekarza. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, że tyle czasu nie ma @ i lekarz nie chce jej wywołać.

Motylku, u mnie nawet ok. Dzisiaj M wraca po 15-tej do domu i będziemy mogli w końcu spędzić razem czas. Teraz wzięłam się za obiad i piję kawkę. Na obiadek robię zupę jarzynową, albo ogórkową, ale to w trakcie wyjdzie i pewnie jakieś placki zrobię :p A co do prawka, to jeszcze nie odebrałam. Co chwilkę zaglądam na stronkę internetową, aby sprawdzić czy są już dokumenty do odbioru :p

Mam chwilę w wykładach

Tak Kochane, z gratkami wstrzymajmy się jeszcze trochę.

Wanda mam nadzieję że coś się dzieje :)

Kazik :*

Mychunia oby, bo ka jestem zestrachana

Iwo dmuchajcie i u mnie bo dziś mały spadek

Wracam na wykład :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Blair87 - ale szał, super!!! Czyli jednak ktoś na listopada ;-)

Dzodzo28 - ja też po tabletach (klika lat) i po 2,5 miesiącach od odstawiania zobaczyła II kreski (2 razy), polecam CI testy owulacyjne żeby wyłapać kiedy ten dzień ;-)

Malus ja zobaczę co dziś pokaże wynik progesteronu bo jezeli jestem po owu to okres powinien niedługo przyjść ;) jeżeli nie to bede myśleć nad innym lekarzem choc tego mi szkoda bo byłam z niego bardzo zadowolona...
Ja dziś nie robię obiadu bo rano dzwonił Adaś i powiedział że mam nic nie robić ;-)

Dzodzo28 - Witaj - nie chce cię martwić ale ja też brałam tabletki 10 lat - odstawiłam 4 lata temu i do tej pory nie mam dziecka. Obecnie leczę się w klinice bo zwykli lekarze nie umieli mnie zdiagnozować - mojej jajniki po tylu latach się rozleniwiły i nie produkowały pęcherzyków zdolnych do owulacji. więc radze ci już teraz znaleźć sobie dobrego lekarza i iść na monitoring oraz badania. Choć mam nadzieje, że może się mylę i z tobą będzie wszystko ok.

Blair - mogę być szczera - ja tam nic nie widzę - dobra nazwijcie mnie wredną @

Dziś znowu wizyta u gina - oby było dobrze.:blink::blink:

reklama
Witajcie Kochane moje ale sie stesknilam ale od rana bylam w tej szkole poweidziec ze bede chodzic potem na zakupach po zapas cytrynek i jeszcze paru innych rzeczy kupilam tez kilka kosmetykow i bede testowac co nieco:-DDzisiaj Slonko gdzies ucieklo bo u mnie pochmurno i deszczowoZobacz załącznik 613556
ana0808 na pewno bedzie dobrze.Trzymam kciukaski &&&&&&
Blair87 ja tam widze kreseczke.Trzymam kciuki zeby to byla Fasolinka &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry