reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :-)

koszmary mogą wystąpić jak się za późno zje... powinno się jeść najpóźniej 2 h przed snem

Olusia objawy niestety jak na zapalenie płuc przejdź się do lekarza, bo z tym nie ma żartów

wanda nie koniecznie podobno wino pozwala się rozluźnić i nie spinać się zawsze na złoty strzał

ja bym z Wami chętnie piła, ale nie powinnam przez alergię... i tak czasem coś wypiję

ja muszę ogarnąć trochę mieszkanie, potem teściu ma zajrzeć żeby mu coś wydrukować i jadę na miasto :-) mąż mnie zgarnie jak będzie wracał z pracy

reklama
witam dziewczynki
dziś zapowiada sie leżąco - sprzątający dzień :-)

Karolina - ładny masz avatar, myslalam ze mamy jakaś nową forumowiczkę :-D, kiedy @?

Asia - przykro mi z powodu tej przesyłki specjalnie priorytetem wysłałam, jeśli dziś nie dojedzie to może zakup bo szkoda nie brać:baffled:

Wątpliwości - ale heca z tym ślubem, postawili Was w niezręcznej sytuacji, bo teraz ludzie bedą się zastanawiac i ile w kopertę włożyć

Blair - ładnie to wyglada u Ciebie :laugh2:ile takie konto na owufriend jest za free?

Ja bardzo lubię winko :-D jak mam gorszy dzień to po kieliszu usypiam.
Dla smakoszek polecam Sole d'Italia (białe,półwytrawne) raczej nie kupuje bo oddessssać się nie można :tak::tak::tak:

Witam kochane moje :) was na chwile spuścić z oka i prosze ile stron do nadrobienia, ja dzisiaj wolne wyprosiłam a raczej mozna powiedzieć ze zaszantażowałam mojego brygadziste.. "Albo dasz mi wolne na jutro albo idę na zwolnienie lekarskie"- ani słowem sie nie odezwał i dał mi urlop :)

Ja mam 22.03 wolne ale chyba nie dam rady do Warszawy.. a bardzo bym chciała.. ale w sumie jeszcze dużo czasu, więc może..

Oluś mam juz grafik :wolne mam :4.03,11.03,17.03,22.03,28.03 i w gre wchodzą tylko godziny od rana do 15

KasiaP w jakiej dzielnicy mieszkasz w DG??

Buziam was :*

Blair, ja kupuje pierogi z biedronki, bo są dobre ;) Nie całe 6 zł za opakowanie. Ruskie, z mięsem i z owocami. Są tak dobre, że się nie opłaca samemu robić. Przepisała Ciebie.

Anula, 2 lata to mało skoro prawie macie wszystko zrobione. Moi teściowie mieszkają w domku 7 lat i jeszcze wszystkiego nie mają zrobionego.

Karolina859, fajną miałaś niespodziankę :)

Oluś, a może za późno jadłaś i dlatego ten koszmar? <przytul> Czasami tak jest.

Wandzia, ja dzień przed egzaminem mało wchodziłam i w dniu egzaminu na chwilkę weszłam aby się odstresować i lekko 30-ci stron miałam do czytania :p Dzień przerwy/dwa dni przerwy i ciężko czasami nadrobić :D

Matik, ja 2 pączki zjadłam i już nie mogę na nie patrzeć :p Ogólnie nie przepadam za bułkami/pączkami słodkimi, ale wczoraj sobie pozwoliłam :p

Motylu, a jak zdrówko? Lepiej? :*

Oluś, jak się czujesz? :*

Aschlee, na którą jedziesz po te tabletki? :*

Starające się: 19 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:

Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

dziuneczka - @27.02
A jak z Wami dziewczynki?

Luty
CzekaCudu - @28.02
agnieszkak2 - @28.02
Marzec
Olusia7982 - @1.03
ana0808 - @3.03
susel - @5.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @12.03
Anulka1988 - @ 12.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6Kwiecień

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903

Maluśku czy lepiej nie wiem ale chyba nie, jedynie co mnie plecy już tak nie bolą bo mi dała do picia saszetki Nimesil.

Iwo tak zrobię, poczekam do południa i zobacze czy w skrzynce jest avizo. A jak nie przyjdzie to jak to się nazywa bo nawet nie wiem.

Motylku duzo zdrówka!!! Może jednak się skusisz na wypad do W-wy :) będzie zacnie coś czuję hi hi

Maluś ja wczoraj zjadłam 4 pączki. masakra i jak to Wandzia mówi w cycki nie idą :) a szkoda!!

Mnie coś głowa boli dziś dziewczyny nie wiem dlaczego, ale chyba bez paracetamolu się nie obejdzie. Kiedyś któraś pisała o lekach przeciwbólowych podczas staranek, ale nie zakodowałam, może mogłabym poprosić o powtórkę tej informacji zanim zażre coś czego nie powinnam.

Motylku, dobrze że te saszetki działają :)

Asia, ja tam już nie chce żeby mi coś w cycki szło :p

Dziewczyny, czy u Was też nie widać opcji "dziękuję"?

reklama
Tak Maluś u mnie też nie widać i bardzo się zdziwiłam.

Ja tam bym nie pogardziła cyckiem rozmiar większym :)
Chociaż wiem że plecy by mi wysiadły do końca a tak to jeszcze zipie jakoś. Maluś a tak w ogóle to my jadąc do tej Warszawy mogłybyśmy Ciebie zabrać po drodze :)

Do góry