reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam.
Asiulka-
Jestem tak zabiegana że.. mało czasu zostaje na przyjemności. Staram się systematycznie czytać co piszecie, nie zawsze się udaje niestety. Nadrobię, obiecuje.
Dzięki, że pytasz.

Pozdrowienia dla Was, jak zwykle z oddziału.:-)

wróciłam bociana brak na horyzoncie:-Dmoze na alelegro sprzedaja sprawdze haha:-D
Kochane ale miałam pare stronek do nadrobienia ..
Kasik miłego wysiłku;-)
Asiu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolke
Bezdzietna moj miał badanie podstawowe na nasienie wyszło ok ale przy dolnej granicy ja pokazałam ginkowi swojemu no powiedział no ze ok ale dobrze jakby z tym sie wybral
Aschle bedzie dobrze ja w 10 tygodniu dostałam takiego plamienia ze myslałam że to koniec pojechałam do szpitala ryczałam do usg puscil mi serduszko i spoko a diagnoza jakis pekniety pecherzyk czy cus bo sie przesiliłam cos musiałam zrobic nie tak...takze bedzie dobrze:tak:
Paula ​witaj

miglocka, witaj :)

mychunia, a u Ciebie kiedy umowa u tego idioty się kończy? &&&&&& za pracę :*

Anulka, jak tam Kochana :*

agnieszka, gosia zamiast fluidów śle bociany. Łap :-D

Dominika, a co tam u Ciebie? Dawno nie pisałaś :*

dziewczynki w ramach eksperymentu siknęłam owulacyjny, z moich żelaznych zapasów....i co jest MEGA pozytywny (test ciążowy 25 z dziś wyszedł na bladziocha) wiec u mnie się teoria potwierdziła ze owulacyjne w ciąży mogą wyjść ;-)

mychunia-teraz po przeprowadzce koło Nowego Sącza..no ale mam rodzine w twojej WSI oczywiście jeżeli nie ma 2-giej takiej wsi w PL:)

Co do bocianów to w walentynki nad moja i męża glową przeleciały 3 bociany wiec mogę jednego komuś odstąpić bo 2 mi zdecydowanie wystarczą:-)

reklama
Do góry