reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylu, u Ciebie może być ta działka :* Wczoraj mój mąż mówił mi, że w sobotę do pracy na popołudnie przyszedł koleś w samej koszulce, bo mu ciepło 7 stopni na podwórku, a jak nad ranem wychodził było -3 stopnie, to się telepał z zimna. Głupich na tym świecie nie brakuje :p

Asia, może owulację miałaś później i to dlatego. Ale nadal trzymamy za Ciebie kciuki :*

Ja uciekam ogarnąć mieszkanie i muszę uczyć się. Do zobaczenia :*

Nie Malus nie przesadzaj :-) czekam na @ spoznia sie. Nie wiem czemu ale na pewno nie przez ciaze. Wiec spoko. Teraz zyczcie mi zeby szybko przyszla bo na uropie chce miec ovu :-)

Malusiolka - Asia miała monitoring cyklu i chyba 10.02 było już po owulce na 100%, jedynie jajo połączone musiałoby 14 dni wędrować (co tez jest możliwe)

Asiu z całego serca Ci życzę aby już przyszła :tak::tak:
Patrząc na twój wykresik to może @ zamieniła się w plamienia?
A nie brałaś jakiś leków w tym miesiącu co mogły spowodować plamienie zamiast @?

reklama
Agniecha szukaj bociana, łap i wyciśnij z niego najwięcej ile się da :D

Gosiu nie wiem czy dziś podziałamy, G jest ostatnio strasznie przemęczony, ma zapierdziel niesamowity w pracy, za miesiąc już powinien mieć normalniej... On mi od razu powiedział że chce na spontanie, bez liczenia i wskakiwania do łóżka na rozkaz, a ja to szanuję :) tylko że teraz to ja mam chcicę większą, jak wiem że nie musimy uważać i mogę czerpać przyjemność na 100% :D

Motylku a brałaś jakieś leki? zdrówka :*

Asiula :* ja się dziś obudziłam z piosenką w głowie "bursztynek, bursztynek znalazłam go na plaży" serio! to już pewne jestem nienormalna :szok::laugh2:

widzę że dziś temp spadła, w takim razie oby owu przyszła na urlopie, a wtedy to się będzie działo... będziemy musiały się z Dziewczynami w stopery do uszu zaopatrzyć :p

Do góry