Maluś Ty wiesz ze ja Ci mocno kibicuje od poczatku ?? nie znamy sie, choc w sumie 'poznalam Cie'poprzez
Centke ktorej juz tu nie ma niestety, ale podczytuje Was caly czas. Co to trolli, niestety pewnych osob/kobiet (..no powiedzmy ) nikt nie zrozumie. Czy robia to z samotnosci, poczucia niespelnienia, frustracji na caly swiat czy po prostu taka maja nature..przykre to jest ale takie mamy niestety czasy. Siedzimy w sieci, piszemy o sobie wiele ale ile z tego prawda ? Mozemy sie lubic chocby nie wiem co, ale dopoki nie poznamy sie na zywo nie przekonamy sie ze TY to na prawde TY, choc czesto i osoby ktore sa autentyczne potrafia sie okazac lekko niepoczytalne ze tak to okresle ( niestety i z tym sie spotkalam..jedna dziewczyna na forum nagle...stala sie mna
Miala @ wtedy kiedy ja, piki kiedy ja, owulacje wtedy kiedy ja..wykresy takie jak ja, oczywiscie nie pomijajac wizyt u gina i serduch ). Szkoda slow i nerwow.
Jesli pozwolisz, bede nadal Was podczytywac, moze kiedys dolacze na stale
Blair jesli tylko moge cos Ci powiedziec, przez pewien czas miewalam bardzo slabe piki, podobne do Twojego testu. Poziom LH w moim organizmie byl zbyt niski, mimo czulych testow jakie stosowalam. Teraz stosuje testy o czulosci 30, przy wspomaganiu Estrofemem i paroma innymi rzeczami, przy drugim podejsciu w tym cyklu do owulacji doczekalam sie wreszcie takiego piku :
Zobacz załącznik 611769 .Niestety przy mojej niedomodze jesli chodzi o endo, szanse na zagniezdzenie w tym cyklu sa znikome. Cuda dziala Witamina E400 i koenzym Q10