reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ja ostatnio jestem bardziej nerwowa i widze to... chociaz wiele razy wybuchlam ...

Tez mi sie dzis nic nie chce... leze w lozeczku, ogladam sobie film i troche slucham muzyczki.... i zagladam tutaj do was....

reklama
Maluś Ty wiesz ze ja Ci mocno kibicuje od poczatku ?? nie znamy sie, choc w sumie 'poznalam Cie'poprzez Centke ktorej juz tu nie ma niestety, ale podczytuje Was caly czas. Co to trolli, niestety pewnych osob/kobiet (..no powiedzmy ) nikt nie zrozumie. Czy robia to z samotnosci, poczucia niespelnienia, frustracji na caly swiat czy po prostu taka maja nature..przykre to jest ale takie mamy niestety czasy. Siedzimy w sieci, piszemy o sobie wiele ale ile z tego prawda ? Mozemy sie lubic chocby nie wiem co, ale dopoki nie poznamy sie na zywo nie przekonamy sie ze TY to na prawde TY, choc czesto i osoby ktore sa autentyczne potrafia sie okazac lekko niepoczytalne ze tak to okresle ( niestety i z tym sie spotkalam..jedna dziewczyna na forum nagle...stala sie mna :eek: Miala @ wtedy kiedy ja, piki kiedy ja, owulacje wtedy kiedy ja..wykresy takie jak ja, oczywiscie nie pomijajac wizyt u gina i serduch ). Szkoda slow i nerwow.
Jesli pozwolisz, bede nadal Was podczytywac, moze kiedys dolacze na stale :blink:

Blair jesli tylko moge cos Ci powiedziec, przez pewien czas miewalam bardzo slabe piki, podobne do Twojego testu. Poziom LH w moim organizmie byl zbyt niski, mimo czulych testow jakie stosowalam. Teraz stosuje testy o czulosci 30, przy wspomaganiu Estrofemem i paroma innymi rzeczami, przy drugim podejsciu w tym cyklu do owulacji doczekalam sie wreszcie takiego piku : Zobacz załącznik 611769 .Niestety przy mojej niedomodze jesli chodzi o endo, szanse na zagniezdzenie w tym cyklu sa znikome. Cuda dziala Witamina E400 i koenzym Q10 :tak:

Ostatnia edycja:
Kasik, dziękuj :* Ciesze się, że jesteście, ale chciałabym przytulić się do mojego męża. Mało ostatnio czasu ze sobą spędzamy, a miało być lepiej. Niby zmiana stanowiska, ale non stop coś chcą i wraca późno. A co do gówniary, to ile masz lat? :p Ja w maju skończę 26 :p

Nuuuśka, dziękuję :* Kochana jesteś :) Miło będzie jak do nas dołączysz. Trzymam kciuki aby się w końcu udało :) Tak się dzisiaj zastanawiałam stąd znam Twój nick, a tu taka niespodzianka. Nie wyobrażam sobie jak można udawać kogoś kim się nie jest? ;/ Miałam kiedyś też taką sytuację, że laska próbowała się do mnie porównać (to było na forum komunikatora AQQ). Nie mogła wziąć takiego samego nicku, to wzięła sobie "Malu" - wiedziała, że też tak nie wiele osób nazywa, ale próbowała mi nazłość zrobić. Ale nie udało jej się. Ta dziewczyna, która udawała Ciebie, to na prawdę jakaś nienormalna. Nie wiem co chciała przez to osiągnąć. Może ma jakieś problemy emocjonalne i to dla tego. Nie musisz się nawet pytać, czy możesz nas podczytywać. Oczywiście, że tak :) :* Centka mi kiedyś pisała o sytuacji jak jedna dziewczyna próbowała dziewczyny z forum skłócić. Ale dobrze, że się nie dały :) Z Centką piszę w grupie zamkniętej, ale ostatnio jej nie ma, bo może jeszcze w Polsce jest.

Ostatnia edycja:
Mnie tez sie zalaczyl len totalny.Maz oglada Batmana a ja siedze przed komputerkiem ale cos mnie powoli zaczyna spanie lapac pewno niedlugo padne;-)

Aschlee <przytul> Ja przeważnie około 24-tej się kładę :p Mogę padać na twarz, ale jakoś się tak przyzwyczaiłam :)

Kasik, to nie jesteś ode mnie aż taka starsza :p

mychunia, lubię w to grać, ale nie ma nawet kiedy :)

Kurcze dziewczyny tak duzo piszecie ze chocbym chciala nie dam rady Wam odpisac;)
Ja tez mierze temp do tego mam monotoring... W tym cyklu jakas dziwna ta owulacja . Najpierw po owulacji skoczyla bardzo malo do 36,35 normalnie skacze do powyzej 36,6 dopiero dzis czy kilka dovrych dni po owulacjo skoczyla znowu do 36,67. Dziwne... No zobaczymy

reklama
Malus to u mnie ostatnimi czasy kolo 21 juz odlatuje.Maz sie smieje ze jestem i nagle zaliczam odlot bo rozmawiam z nim a za dwie minuty spie juz tak gleboko ze mozna mnie wolac i wolac:-D Zebym nie powiedziala tego w zla godzine ale dzis troche plamienia bylo ale od tamtego czasu spokoj...oby tak juz zostalo :tak:

Do góry