reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
SSMama, a to wtedy byłaby ciąża z zeszłego cyklu czy jak bo przestałam rozumieć? Bo na ten cykl to test zdecydowanie za wcześnie.
Oczywiście kciuki aby była fasolka :)

Witam dziewczyny,

Podczytuję Was już jakiś czas, ale moje starania zaczną się dopiero gdzieś koniec maja/początek czerwca, z uwagi na ślub (ja bym tam mogła wcześniej, ale narzeczony chce być najpierw strasznie mężem :sorry:)

Strasznie Wam zazdroszczę tego oczekiwania na te upragnione dwie kreseczki ... :-) Ja odliczam dni, przygotowuję się od strony zdrowotnej i mam nadzieję, że szybko mi zleci i dołączę do Was... :-(

Asia - Sto lat dla Pana Prezesa!!!!

Ssmama- pokaż ten test. Rzadko kiedy blade kreski nie są ciążą.

Kasiu dziś obiad pieczony w rękawie, cukinia, pieczarki , ziemniaki, udka z kurczaka i pałki wszystko posolone i zasypane przyprawą do kurczaka po węgiersku, dodałam też majeranku, bazylii i koncentratu pomidorowego. Pachnie wybornie.

moniusia witaj:-) Ja też zaczynam starania dopiero w maju, ale już do dziewczyn dołączyłam:zawstydzona/y::tak:
Bo nie mogłam się powstrzymać.

No to świetnie, szczerze liczyłam na to, że będzie tu ktoś w podobnej sytuacji :-) Bo już wariuję sama z tym faktem czekania :-) Mój kazał mi nic nie mówić o ciąży do maja, bo go troszkę dręczę przemyśleniami ... :p ale mamy uzgodnione, że zaraz po ślubie... :-)

No tak chęć posiadania jest niesamowita wiem coś o tymmmmm:rofl2::rofl2:
My rozmawiamy cały czas z mężem już nie możemy się doczekać:tak::tak:
Ale najpierw trzeba zwolnić tempo;-)
Asiu Ja już czuje jak to pachnie...uwielbiam!!! takie dania:zawstydzona/y::-):-)

reklama
Asia, wszystkiego się dowiem w piątek, ale w sumie to prawdopodobne, zobaczymy.
Dzięki, laski ;-)

Mam to zaznaczyć jako pozytywny na ovu?
Kiedyś któraś dołączyła i pokazała zdjęcie testu, okazało się, że jest w ciąży (tak, mówię o tej dyskusji) i ja mam jota w jotę identyczny wynik. A sama wolę nie dodawać moich zdjęć, bo uprzedzona jestem po tym jak ktoś kradł zdjęcia, które dodawałam na facebooka, także nie lubię dodawać swoich plików, wybaczcie :sorry2:
Spadam, zrobię kolejny test i jak na nim wyjdzie to samo, to zaznaczam pozytywny.

Ostatnia edycja:
Do góry