reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja mam dziś wolny dzień. Chłopaki już wybyli z domu więc zostałam sama z kotami. Szykuje obiad. Mój syn ma dziś urodziny. 14. Kiedy ten czas zleciał? Jak mu dziś sto lat śpiewałam to aż łza się zakręciła w oku. To nieprawdopodobne tak niedawno był taki malutki, taki słodki Pawlaczek, a teraz jest wielkim prawie mężczyzną. Już ciężko go na kolanka wziść, a jeśli już to jest odwrotnie ja jemu siadam :-)
szkoda, że nie można czasem zatrzymać czasu...na chwilkę...

Asia Szw tez tak mysle, ale boje sie ze mi powie ze nie chce podwazac diagnozy innego lekarza i tym sposobem nic sie nie dowiem.

Witam się.

Asia-
przeczytałam wszystkie posty, które miałam nadrobić i.. faktycznie zbyt dużo, zbyt emocjonalnie, zbyt... Nawet i mnie się to udzieliło, a co dopiero Tobie. Wiadomo, że chciałybyśmy jak najlepiej, chciałybyśmy aby spełniło się to o czy marzymy, ale.. jeśli podejdziemy do tego z ciut większym dystansem powinno wyjść to na dobre, przede wszystkim dla nas samych.:tak:
Nosek do góry Asia.

Pozdrawiam Was wszystkie.

Brr, ja też bromka dostałam od innego lekarza. Nie ma znaczenia od kogo, spytaj po prostu czy masz go brać dalej i tyle, jesli to mądry lekarz to nie będzie brał pod uwage intencji innego tylko swoją diagnoze.

Mligocka dziękuje!

Hej :)

Asiu czekam dalej na rozwój wydarzeń, bo nic nie jest przesądzone :) i trzymam mocno kciuki :)

Brrr uważam tak jak Asia że jeśli lekarz jest kompetentny to możesz z Nim spokojnie porozmawiać żeby zweryfikował diagnozę, po to do niego idziesz ;)

Lalka a co u Ciebie? Jak się czujesz? :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Asia, skoro nie chcesz komentowania, to nie komentuję, ale nadal wierzę, że Ci się uda :-)

A ja zrobiłam dzisiaj test, tak jak miałam i szczerze mówiąc to nie wiem, co mam o tym myśleć. Były dwie krechy, ale ta druga taka strasznie blada. Biegnę do męża, cieszę się, on patrzy na test i się wydarł, że już świruję, że sobie ubzdurałam i w ogóle, wywalił test do kosza i rzucił tekstem: "nakręcasz się, a potem będziesz płakać po nocach". Zadzwoniłam do lekarza i się na piątek umówiłam, przy okazji pójdę z tymi płucami do innego, jak mam coś w brzuchu, to on wykryje, zwłaszcza za kilka dni...

reklama
Asiu wczoraj mi się w pracy "nudzilo" to pozmienialam ;p

SSMama a nie dasz rady zrobić zdjęcia temu testowi? Ja wierzę że to Fasolinek :)

Brrr &&&&&za wizytę :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Do góry