reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Nooo :-) bardzo ladnie wygladasz w ciemnych wlosach. Nie wracaj do blondu. :-)

ja stoje juz w kolejce na pobranie krwi. Ciekawe jak tam moja prolaktyna.

reklama
Witam z rana w pochmurny poniedzialek...u mnie ponuro jak w srodku zimy:tak:
SSMama ja ostatnio skonczylam czytac pod kopula calkiem spoko ksiazka:tak:
KasikP ja uwielbiam ogladac chirurgow tez czesto leca fox'ie u mnie ale cholerka nigdzie nie moge ich na necie w jezyku PL znalezc:-( tak samo z serialem chorzy doktorzy:wściekła/y:
AsiaSzw trzymam kciukaski zeby prolaktynka wyszla super:tak:

Hej Aschlee o której masz ginka?? Niecierpliwie sie.

Ewelinka a to szok :)

ja już w pracy. Dziś mnie czeka ciężki dzień bo muszę pogadać z szefową, że albo coś się zmieni u nas albo kładę wypowiedzenie. Trzeba się szanować do cholery. Ale już mam stresa.

paapaa

Asiu to trzymam kciuki za rozmowę aby poszla po Twojej myśli. Ja jade do pracy. .. ostatni raz do tej. Jutro bede caly dzień sprzątać i gotować taki mam plan ;-) umyje wszystko łącznie z oknami ktorych nienawidzę myc i zrobie jakis pyszny obiad i ciasto :-) pracujac nigdy nie mialam na to czasu wiec czas nadrobić zaległości :-D

reklama
Dzieki Ewelinka.
A tobie sie przyda zajecie jutro bo pewnie bys smutala. Ale glowa do gory. Pniemy sie po szczeblach w gore.

Do góry