reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka- hihi, no klopsik taki, ze koszuli nie można mu było na ostatni guziczek zapiąć, bo taka szyjka grubaśna, hihi :laugh2: Piękną Panną Młodą byłaś! I sukienka ślubna prześliczna, miałam podobną :tak: Princesa czy jakoś tak się na nie mówi, chyba? :confused:

Olusia- nieee, wejdź na mój profil, dodałam zdjęcia, folder pt. Chrzciny Bartka!

reklama
Kuruję się, kuruję! :-D Będę grzeczna :-D

Kasik, 'Under the Dome' - 'Pod kopułą', na podstawie książki Kinga, za którą się zabieram :-D Nie jestem fanką gościa, ale podobno serial nie ma wiele wspólnego z powieścią, a wciągnął mnie bardzo ;-)

Anula, zarządzanie mówisz... Fajnie, zazdroszczę, ja lubię takie 'przydatne' kursy. Moje studia to do dupy, nic się nie przyda, także... :-D

Ah, 'fotki', 'fotki', 'fotki'!! :p aż sprawdzę te fotki :-D

Witam z ranca.

Ewelinka moze czas na kolejne znajomosci i kolejne miejsca. Smutno zawsze ale to zawsze jest droga ku lepszemu. Raduj sie bo nigdy gorszej pracy szukac nie bedziesz. Zawsze bedzie lepiej.
Ide na fb cie oblukac :-)

Milego dnia.

Część dziewczynki;-)
kolejny tydzień czas zacząć..:-p
Życzę wam miłego dnia:-)
SSMama a oglądałaś może walking dead? na pierwsze rzut oka trochę odrażające ale bardzo wciąga.
Obecnie najnowszy sezon leci na fox'ie.
Ja wciągam chirurgów 10 sezon:-) no i od czasu do czasu z mężem dla relaksu dwóch i pół:-)
od marca zabieram się za książki- mam trochę zaległości:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry