reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gośka też to gdzieś czytałam że przed owu na dziewczynkę. Mama z obrączki nam wróżyła i wszystkim się zgadzało ci co mają dzieci też i my mamy mieć właśnie córkę to tak z przymrużeniem oka

reklama
bo ovufriend zaznacza chyba szybko jak ma charakterystyczne dane, u mnie 1 wyraźny skok wiec dał 3 dni w tył ze owulacja, u Ciebie te niższe bardziej się wąchają wiec on potrzebuje więcej czas (tak mi się wydaje)

watpliwosci3 - dzięki ;-) gotowe ;-) ale byłam całkiem blisko

hmm dalej nie widzicie moich serduszek

Ostatnia edycja:
goska pod wykresem kliknij 'udostepnij wykres' kliknij w wykres na tablicy i na samym dole jest do zaznaczenia zeby pokazywalo:)

ps . juz widze sarduszka :)

Ostatnia edycja:
mychunia tylko żeby łóżko wytrzymało te walentynki :D

lalka mam nadzieję że się między Wami wyjaśni i sobie wszystko poukładacie :)

wątpliwości mi też to wygląda na spadek implantacyjny, obyyyy :D

Bezdzietna jak czytałam Twój post o Bracie to zamarłam, dobrze że Jemu nic się nie stało! miał sporo szczęścia!

Ewelinka pamiętam jak tak latałam do wc sprawdzać... dokładnie 5lat temu... jak byłam w pierwszej ciąży :D &&&& za test

Asiu wykres wygląda obiecująco! te dwa dni to spokojnie plemniki mogły przetrwać, może będzie córa do kompletu ;P

jeśli chodzi o kłótnie to kiedyś usłyszałam od znajomego dobrą radę "nigdy nie zasypiaj pokłócona, bo rano będzie tylko gorzej" i jest w tym sporo racji

my z G jak się kłócimy to zwykle przed @ jak mam paskudny pms, ale On wtedy stara się nie odzywać i mnie przeczekać, kochany... chociaż ja wtedy i tak później przepraszam, ale wiem że On się nie gniewa, bo wie że to hormony ;P

prawie skończyłam robić prezent walentynkowy :D a G dalej nie ma.... wrrrr

Jolasia ja podobnie jak Anula twierdzę ze co za duzo to niezdrowo. Ostatnio cos czytalam ze kobiety przed ciaza braly Falvit Mama. Tam sa wszystkie witaminy i mineraly w jednej tabletce. Próbowała ktoras z Was? Jest tam i magnez i zelazo i kwas foliowy i wiele innych potrzebnych suplementów.

Nie chodzi o same witaminy tylko o to jakie działanie mają poszczególne suplementy przy odpowiednim ich stosowaniu w odpowiednich dniach.
Wstawiam link do stronki gdzie znalazłam fajne opisy i porady na co działają i kiedy stosować:
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=...q7V9RjMQiYqbVGIJZgAWWSw&bvm=bv.61190604,d.ZGU

reklama
Do góry