reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Bezdzietna - wiesz co popatrz na wykresy innych użytkowniczek na ovufriend.pl (konto założysz w 1 min), i tam jest szukarka po np. ciąża właśnie tak maja w okolicy 5-9 tego dnia jednorazowy spadek...
Twój wygląda całkiem obiecujaco

reklama
Gośka właśnie to robie mam konto na ovu:-) mamy te same myśli i właśnie zauważyłam że tu też dziewczyny tak miały. No to teraz się nakręcam na maksa:szok:

Bezdzietna ja też tam na ovu sprawdzam inne wykresy i się nakrecam na te zakonczone II kreseczkami pomimo sexu 2 dni przed ovulacja :)
Zresztą 2 dni przed ovu to na dziewczynke się tak celowo robi :)

Hejcia dziewczyny, witam sie wieczorowa pora.... :biggrin2:

Gochson ja na toxo, cytomegalie i p/c kardiolipidowe czekalam ok 2 tyg...

A u mnie tez dzis sypal snieg... i to mocno... wiec jutro lepie bałwanka.... he he :-)

Malusiolka ale mi zrobilas smaka na obiadek.. moja ulubiona zupa.....

skrzatowa gratuluje pecherzyka....

Bezdzietna
uuuu nie dobrze.... a jak sie czuje? najwazniejsze ze zyje !!

Lalka tak jak dziewczyny pisza rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Ja jestem za tym by rozmawiac zeby nie bylo nie domowien....

Jezu tak mi mówcie ale to by były jaja mąż dzisiaj poszedł hormony badać bo ten wtorkowy test negatywny był i mówi że sie weźmie za siebie:tak:

Olusia był teraz na pogotowiu bo głowa go boli ale łeb ma twardy i cały nic mu nie jest na szczęście.

Ale wiecie jakie to uczucie tel dzwoni o 1 w nocy idę odebrać a tam starszy brat mówi Maciej się roztrzaskał skasował samochód człowiek od razu się budzi

Ostatnia edycja:
Tak na pocieszenie ja jestem dobrym przykladem ze nie koniecznie w ovu musi byc sex;-)
u nas byl w pierwszy dzien przed plodnymi i w drugi dzien plodny w ovulacje nie bylo nic i po ovu znow bylo...dlatego nie bardzo sie ludzilam na te dwie kreseczki a tu taki psikus;-)
Takze glowy do gory za niedlugo tesciki...a ja tu czekam na pozytywne wiesci :tak:

reklama
AsiaSzw no mówiłam CI ze dobry czas i ze na dziewuszkę ;-)

dziewuszki jak wstawić pod postem na stałe wykres? bo dałam z źródła ale cos nie wyszło bo bez serduszek i sam link...

Ostatnia edycja:
Do góry