reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Długo się zastanawialiśmy i postawiliśmy na jasną kuchnię a w mojej głowie miała być ciemna no ale jest jaka jest :p na zdjeciach nie jest cała bo bałagan :)

reklama
Laienka tak na szybko. Normalnie jest jeszcze drweniana obudowa wanny alezalalismy sie i wchlonela wode zekamy na nowa

Załączniki

• 1391548152481.jpg
    1391548152481.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 50
  • 1391548167993.jpg
    1391548167993.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 52
  • 1391548179520.jpg
    1391548179520.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Motylek- no bardzo ładna kuchnia, a fronty podobają mi się tak samo jak Blair. Lubie bardzo odcienie beżu i piasku :tak: A jaka świetna jadalnia- taka kameralna :-D

Asiu- nie widzę Twojej łazienki!

Olusia- dawaj zdjęcie łazienki!

Anulka piekna lazienka ;-) zawsze chcialam ciemne kafle ale balam sie ze zmniejsza przestrzen. Widze ze jednak nie robia tego
Anula nie wiem czemunie wdzisz :-(

Anula łazienka super u mnie niestety w rozsypce bo jak narazie nie nasze to po co robić.. a jak kupimy to wtedy bedzie sie działo :p wyburze wszystkie sciany bo mnie się wyspa w kuchni marzy :) Asieńko podoba mi sie :)

Anula1988 super zdjecia!! :tak: no no to ladnie sobie mieszkasz... :-) piekny napis na scianie !! musze zdjecia zrobic bo nie mam w ogole na kompie.. a szkoda... nie porobilam w ogole fotek jak robilam remont...

A jak sie dodaje fotki?

Anula łazienka świetna, bardzo mi się podoba! a napis cudny

Asiu tak jak myślałam, fajnie wygląda cała jasna łazienka :)

Olusia jak dodajesz post to w drugim rzędzie masz ikonkę obrazek, klikasz wybierasz zdjęcia, ładujesz i są :D

Asiu- a ja nadal nie widze Twojej łazienki :-(

Olusia- dziekuje Ci Kochana! A zdjecie dodajesz na dole pod miejscem tekstowym masz opcje dodania załącznika.

A napis to: WHAT I LOVE MOST ABOUT MY HOME IS WHO I SHARE IT WITH-
"Tym co kocham najbardziej w moim domu jest to... z kim go dzielę
"

reklama
Do góry