reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulka boska kuchnia. Ja jutro pstrykne swoja. A puki co to postaram sie wkleic motylka ;-)

Załączniki

• 1391547043202.jpg
    1391547043202.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 77
jutro jak wykonam czynność zmywania naczyń to osobiście obiecuję wkleić jakieś zdjatko:p tylko podkreślam mieszkanie WYNAJMOWANE nie odpowiadam za to co na ścianach i na podłodze :D:-)

chwilka chwilka moze uda mi się to zrobić zaraz:-D

Asiu- dawaj i motylka! Jak wszystko- to wszystko sobie dzisiaj pokazujemy, hihi :szok::-D

O KUŹWA! Asiu faktycznie to jest MOTYLEK! Jaaa, ale Ty odważna Kochana jesteś :tak:Motylek z motylków :-)

Ostatnia edycja:
a to łazienka, słaba jakość ale coś tam widać :)
i mojej roboty też stroik w słoiku po ogórkach ;p

CAM01155.jpgCAM01156.jpgCAM01157.jpgCAM01158.jpgCAM01159.jpgCAM01162.jpg

Załączniki

• CAM01155.jpg
    CAM01155.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 50
  • CAM01156.jpg
    CAM01156.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 73
  • CAM01157.jpg
    CAM01157.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 85
  • CAM01158.jpg
    CAM01158.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 78
  • CAM01159.jpg
    CAM01159.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 73
  • CAM01162.jpg
    CAM01162.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Asiu nie widzę Twojego motylka nawet po odświeżeniu str :(
hehe dzięki :) taki mi się pomysł zrodził i się udało zrealizować :)

Do góry