reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No dobra dziewczynki. Krew oddana, wynik wieczorem. Zrobilam sobie tez tsh coprawda nie mam jakiegos starego ale jak juz robilam to czemu by nie.
Teraz w domu musze ogarnac, bo po wczorajszym dniu niestety nic nie zrobione.

Ewelinka oby @ przyszla. Wedle zyczenia.

Aschleee jak sie czujesz?

Kurcze szkoda miałam nadzieję że te plamienia coś oznaczały , więc ja nie testuje bo pewnie też będzie negatywny...
A boli Cię brzuch ?
Olusia ja za Tobą też się stęskniłam :*
Asieńko ja też muszę zaraz wziąść się do sprzątania i robienia obiadu bo na 15 idę z dziećmi do lekarza .

Asia jak na razie czuje sie dobrze mam nadzieje ze tak juz bedzie caly czas :tak:
Czekam z niecierpliwoscia na Twoje wyniki.
Corka zmusila mnie dzisiaj do rysowania a ze jestem kompletnym beztalenciem w tej kwestii to chcialam zrzucic rysowanie na Tatusia ale sie nie dalo.Kazala mi malowac my little ponny chcecie sie posmiac? :-D:-D:-D

No to uwaga bo teraz bedzie masa smiechu :-D:-D:-D
zaczelo sie tak...... IMAG1716.jpg a skonczylo tak...........IMAG1727.jpg ale wstyd :-D:-D:-D ale co tam przynajmniej Wam poprawie humory polew.gif

Załączniki

• IMAG1716.jpg
    IMAG1716.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 36
  • IMAG1727.jpg
    IMAG1727.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 35
  • polew.gif
    polew.gif
    28,2 KB · Wyświetleń: 57
Aschleee no pokaż co potrafisz. Ja też jestem ciekawa moich wyników. Bede miała dla niego wyniki z 3 miesięcy jak mi każe jeszcze coś zrobić to przegryze aorte obiecuje.
A wiecie że mimo to boji mnie brzuch troche. Kuźwa czy ja jakaś dziwna jestem czy o co chodzi.

Karolina ja idę dziś z moim synkiem na randkę :) zabieram go na sushi bo bardzo lubi. Zaraz ma urodziny więc tak już zaczynam bo prezent poźniej dostanie to musze go troszkę rozpieścić. Stary już jest, ale czasem się daje.

Aschleee co ty gadasz pięknie narysowałaś, ja to przy tobie wymiękam :) ślicznie!!!!

Asiu nie potrafie rysowac dlatego tak sie bronilam...ale ze mloda uparta ( po Tatusiu) to sie nie dalo
A sushi mniammmmm pychotka ale mi smaka zrobilas ale u mnie tylko ja lubie wiec musialabym isc sama;-)

reklama
karjetka89 no mi tak powiedzial po zabiegu ale dostalam plytke z hsgi omawiaj zemna na wizycie co i jak....:-)

Aschlee25 he he ja tez jestem beztalenciem he he :-) ale nie no ladnie tovie to wyszlo... :tak:

AsiaSzw no no randka z synem.... super... ja nigdy nie jadlam sushi,,, chociaz mialam okazje to jakos nie udalo mnie sie namowic na skosztowanie.... :tak:

Karolina...:-D

Do góry