reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malus do jutra jakos wytrzymasz z Jedza a od jutra zacznie Wam sie swiety spokoj :tak: a Jedza niech se radzi sama....wspolczuje tesciowi bo pewno teraz na nim sie uwiesi ale coz.....widzialy galy co braly jak to mowia :-D:-D:-D

reklama
Aschlee, a ja mu nie współczuje, bo też potrafi wyzwać. Bardziej obraża M niż mnie, ale nie powinien tak robić, bo to jego syn. Wyprowadzimy się, to znając szwagierkę, to pewnie szybko wrócą do rodziców męża (tam mieszkają), bo mama zaraz coś wymyśli do roboty :) Mają za swoje. Ten jej mąż, to taki fleja, że nawet nie potrafi zamknąć deski w kiblu, a mnie nosi jak ktoś nie zamyka. Ciężko kultury nauczyć się.

Cyntia źle napisałam... mówiłam babce, że chce te od tarczycy i zaznaczyła tak jak napisałaś :tak:

Monarti super :tak:

iwo kochana nie wszystkie zafasolkowane.... ej weź się w garść bo nakopie :angry:

Agniecha Domka GRATULUJĘ
nie znacie mnie , ale od dawna was codziennie czytam :tak:
Dziś też zrobiłam test ale moja kreska do waszych to bladzioch nawet na zdjęciu nie widać ale ja coś delikatnie widzę ;-),
poprawiać będę środę , chyba że wstrętna nadejdzie
Boję się , że będzie lipa bo staramy się już 9mcy a wcześniej od 2011 2 poronienia

Witam i od razu zacznę od WIELKICH GRATULACJI :) Super tyle Staraczek zafasolkowanych:tak: Aż Wam troszkę zazdroszczę:zawstydzona/y: Ja do dziś byłam prawie pewna, że też się udało. Jak tylko doczytałam się, że tyle podwójnych kreseczek wyszło to poleciałam po test. Nim wróciłam do domu siadam na kibelku, a tu hmm takie dziwne brunatne 2 kropelki na bieliźnie. No to w ryk że @ robie test niestety negatywny, ale hmm okresu też z tego na razie nie ma. Sama już nie wiem, ale myśle że niestety chyba to nie był mój cykl. Czekam do środy i zobacze czy sie rozkreci z tego @ czy nie i ide do gina.

Anulka, powinnaś zostać terapeutką.
Iwo przykro mi, ale rozumiem cię doskonale.
Maluś super, że w końcu odpoczniecie. Należy się wam po tych ostatnich przejściach.

Umówiłam się już do endo, jutro chyba zrobie znowu Lh Estradiol i FSH. Jestem ciekawa co mi powie. Już troszkę ochłonęłam, ale dużo paliwa zużyłam :) w takich sytuacjach musze sobie pojeździć trochę w ciszy. W końcu dotarłam do domku. Nadal :-(

Dziewczynki fajnie, że chociaż ciocią zostanę w jednym miesiącu tyle razy :))

Asia nie smutaj sie juz.Uszy do gory.Rozumiem ze jest Ci ciezko ale zobaczysz za niedlugo los do Ciebie sie usmiechnie:tak:

Asiu Słońce idź do lekarza, na pewno coś zaradzi i też będziesz się nam chwalić II kreseczkami! :) bardzo w to mocno wierzę :*
uwielbiam szybko jeździć samochodem, jak jestem bardzo zła, to moja noga robi się ciężka :p Wypij sobie winko, trochę pomoże :)

Aschlee dziś w pracy jak śledzie w musztardowym sosie zapiłam pepsi [trochę na mnie dziwnie patrzyli ;p ale ja takie mieszanki czasem robię- to po Tacie ;p] to przypomniałam sobie naszą rozmowę o jajkach :) mówiłam że to na fasolkę :D

Maluś no i super jutro już będzie raj, a oni niech się taplają dalej w swoim jadzie, Was to już nie będzie dotyczyć :D

Matik witaj i trzymam kciuki żeby kreseczka robiła się ciemniejsza :)

Matik oby kreseczka ściemniała ;-)

właśnie mnie kochana rodzicielka uświadomiła, że jestem dziedzicznie obciążona miażdżycą, żylakami i cholesterolem ... :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry