reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka- czuję się dobrze- trochę brzuszek pobolewa i piersi :) czasem mnie mdli ale to norma- powinnam się przyzwyczajając ::) dzisiaj cały dzień biegałam i już się brzuszek odezwał więc czas na odpoczynek wreszcie:)

reklama
Anno, zdecydowałam,że czekam do jutra i jak @ nie przyjdzie to wtedy zatestuję w środę rano,po co sie rozczarowac:sorry:

karolina a ja wlasnie wracam z pracy. Chwile bolal mnie jajnik i podbrusze ale juz przeszlo... kupie test i zrobię go jutro z rana zeby byl wiarygodniejszy aczkolwiek na nic sie nie nastawiam choc dalej meczy mnie to jaki byl powod tego plamienia bo nigdy wcześniej mi sie to nie zdarzylo. Bylo tak czasem dzien lub dwa przed okresem a teraz okresu ani widu ani slychu.

Asiu wypij winko choc na chwile zapomnisz. I wiem ze to przykre ale pamietaj o tym ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. Glowka do góry Slonce ;**

Test musze ukryc zeby moj Adas nie zobaczył bo bedzie marudzil ze sie nastawiam i ze nue cgce mnie znow widziec placzacej w poduszke... :p On i tak nie zrozumie bo to tylko facet więc trzeba mu wybavxyc :-D

Agniecha - wszystkie stare staraczki zafasolkowane. Czuje się fatalnie. Mąż mnie nie wspiera. Gdyby nie młoda to chyba bym się z nim rozwiodla :(
Będę zaglądać na ciężarówki i ciebie wypatrywac.

Agniecha - wszystkie stare staraczki zafasolkowane. Czuje się fatalnie. Mąż mnie nie wspiera. Gdyby nie młoda to chyba bym się z nim rozwiodla :(

Iwo, rozumiem Cię, my myślałam, że ten m-cą będzie dla Ciebie te szczęśliwy, ale nie możesz się poddawać!!!!!!!! Mężęm sie nie przejmuj bo to takie typy, coś o tym wiem.... buziaki!!!!!! JA i tak trzymam mocno za Ciebie kciuki &&&&&&&&&

Asik bardzo szybko wyszły Ci kreseczki gratulację:) Mnie też kusi żeby test zrobić,ale jeszcze te 6dni poczekam:tak:

ja byłam w szoku co do środy to myślałam ze z testem coś nie tak a dziś znowu druga ale tak jak pisałam wcześniej nie uwierzę jak lekarz nie potwierdzi,ja nawet nie wiem kiedy owulacja była już nawet kupiłam testy ow.na luty bo od lutego miałam się wziąć za siebie.

AsiaSzw przykro mi trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za następny cykl.

Monarti, dasz radę :* Najważniejsze, aby dzidziuś był zdrowy :)

iwo, przykro mi :* Mam nadzieje, że odpuścicie myślenie o starankach i w końcu Wam się uda. &&&&&& ogromne kciuki trzymam :*

agniecha, moje dziewczynki na razie zdrowe (ale nie chce zapeszać), bo szwagierka z chorymi dziećmi przyjechała. Jeszcze jedna noc i w końcu będziemy u siebie :D

dziuneczka, &&&&&&&& za testowanie :)

Iwo- Kochana jak ja Ciebie rozumiem... Tyle, że ja staram się cały czas trzymać i sama siebie pocieszam, ale w takie dni jak ten, gdzie leże kolejny dzień w łóżku z przeziębieniem nie ma innej opcji jak czarne myśli. Ja też w ogóle nie wierze w to, aby ten cykl był szczęśliwy. Ja to wiem, nie ma co się oszukiwać. Bo niby dlaczego miałoby być inaczej jak zawsze? Jeszcze jak Asia napisała złe wiadomości z wizyty, to już w ogóle straciłam wiarę w to wszystko. Los jest mega niesprawiedliwy i napiszę to jeszcze sto razy jak trzeba będzie, bo taka jest prawda! Czy ten ktoś z góry nie widzi, że my naprawdę całą swoja siłę, emocje, energie i myśli wkładamy z dążenie do upragnionego celu- stania się rodzicami! I tylko resztką sił podnosimy się po kolejnym niepowodzeniu... ech brak słów na to wszystko... Iwo pamiętaj, że zawsze możesz na mnie liczyć. Kto Ciebie lepiej zrozumie, jak inna pragnąca mieć dziecko Kobieta od już niepamiętnych czasów... :no2:

Malusiolka to super hex16gv7.gif macie w koncu z glowy :-D

Załączniki

• hex16gv7.gif
    hex16gv7.gif
    95,4 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry