reklama
Lux a jakos leci, pogryzlam sie z M wrrrr:/
Dzis mam 33dc
Aschlee a na ktora godzine masz?
Anula88 moja teraz boi sie zostac sama....
Ja dopiero z zakupow wrocilam;-) teraz za sprzatnie musze sie wziasc i obiad...
Testow nigdy nierobilam:/ ale niesadze zeby klamaly...
Moniusia a moze nieprzyjdzie?;-)
Lux ehhh , przejdzie jej...a ty sie tym nieprzejmuj....
Dzis mam 33dc
Aschlee a na ktora godzine masz?
Anula88 moja teraz boi sie zostac sama....
Ja dopiero z zakupow wrocilam;-) teraz za sprzatnie musze sie wziasc i obiad...
Testow nigdy nierobilam:/ ale niesadze zeby klamaly...
Moniusia a moze nieprzyjdzie?;-)
Lux ehhh , przejdzie jej...a ty sie tym nieprzejmuj....
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jula mnie tez stary wpienil trochę wczoraj ale juz swiadomy bo dzwonil 2 razy z pracy i mowi ze jutro spedzimy cały dzień razem bo mlody do babci jedzie na tydzień .... czasami ma odpaly na sex non stop i napalony na dziecko a czasami mu się nie chce .. a mnie to dobija .... bo wiadomo jak juz czas na srarania to go wali w czape ... a mnie krew zalewa ... bo chce no kurcze strasznie mi się marzy dziecinka .... podchodzę na loozie ale nie mam az tak wywalone
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Moniusia kibicuje i tobie ...oby nie przyszla ...
U nnie w pracy laska w ciąży ale brzucho ma prawie nie widoczny .... a to juz z 5mc ... wczoraj się chwalila ze na usg byla i ze syn .... no a mnie poprostu scina .... fajnie ciesze się z nia ale ....
U nnie w pracy laska w ciąży ale brzucho ma prawie nie widoczny .... a to juz z 5mc ... wczoraj się chwalila ze na usg byla i ze syn .... no a mnie poprostu scina .... fajnie ciesze się z nia ale ....
reklama
Ach ci faceci! Mój póki co ostatnio bez zarzutu. Anula-u mnie niedawno dobra koleżanka zaszla. 3 lata walczyła o ciążę. I nie zazdroszczę jej-aż dziw. Cieszę się jej ciąża i szczęściem. Wysyła mi regularnie fotki z usg bo daleko teraz mieszka.