reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Co o tym myślicie ....
9dc,10dc,11dc i dzisiaj 12dc ....

Załączniki

• uploadfromtaptalk1422094135944.jpg
    uploadfromtaptalk1422094135944.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 36
Lux a jakos leci, pogryzlam sie z M wrrrr:/
Dzis mam 33dc

Aschlee a na ktora godzine masz?

Anula88 moja teraz boi sie zostac sama....
Ja dopiero z zakupow wrocilam;-) teraz za sprzatnie musze sie wziasc i obiad...
Testow nigdy nierobilam:/ ale niesadze zeby klamaly...

Moniusia a moze nieprzyjdzie?;-)

Lux ehhh , przejdzie jej...a ty sie tym nieprzejmuj....

Lux o *******e:/ znaczy on zaczal ale ja ja skoncze;-)

Jolasia co do tych lekarzy to wiem ze sa dobrzy tym bardziej z Polnej, alw konkretnie po nazwiskach nieznam...

Jula mnie tez stary wpienil trochę wczoraj ale juz swiadomy bo dzwonil 2 razy z pracy i mowi ze jutro spedzimy cały dzień razem bo mlody do babci jedzie na tydzień .... czasami ma odpaly na sex non stop i napalony na dziecko a czasami mu się nie chce .. a mnie to dobija .... bo wiadomo jak juz czas na srarania to go wali w czape ... a mnie krew zalewa ... bo chce no kurcze strasznie mi się marzy dziecinka .... podchodzę na loozie ale nie mam az tak wywalone

Anula do normalnego funkcjonowania to mi daleko niestety.Nerwy robia swoje.Nie potrafie o tym nie myslec.Chcialam poczytac ksiazke ale nie umiem sie skupic.

Julia kochana wizyte mam na 15.20

Moniusia kibicuje i tobie ...oby nie przyszla ...

U nnie w pracy laska w ciąży ale brzucho ma prawie nie widoczny .... a to juz z 5mc ... wczoraj się chwalila ze na usg byla i ze syn .... no a mnie poprostu scina .... fajnie ciesze się z nia ale ....

reklama
Ach ci faceci! Mój póki co ostatnio bez zarzutu. Anula-u mnie niedawno dobra koleżanka zaszla. 3 lata walczyła o ciążę. I nie zazdroszczę jej-aż dziw. Cieszę się jej ciąża i szczęściem. Wysyła mi regularnie fotki z usg :) bo daleko teraz mieszka.

Do góry