reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

lux: po dłuższych przemyśleniach stwierdzam, że jednak się zdrzemnę :D Nie chcę kawy pić, a oczy już mi się zamykają...nie umiem z tym walczyć. Drzemka powinna mnie postawić na nogi :)

moniusia:
ooo fajne plany z sadem :) Może nie sypnie, ale nasza pogoda potrafi zaskoczyć :D Osobiście wolę święta ze śniegiem i mrozem. Pewnie jak większość. Jak nie jest biało to nie czuć tak tej atmosfery i domy smutniej wyglądają.

missiiss: a to lekarz niedobry! :/ Masakra :/ Masz rację, skoro twój powiedział, że dzisiaj są wyniki to niech powiedzą, a nie robią człowieka w balona :/ Mam ogromną nadzieję, że ten zabieg zrobią i będziesz to miała z głowy. No a zaświadczenie powinni wystawić. Teraz taki okres świąteczny we wszystkich instytucjach, że jak można to się wszystko odkłada w czasie...Szkoda, że koleżanki z sali wychodzą. Znaczy dobrze dla nich :) Może starsza pani nie będzie taka zła :) Powodzenia kochana.

tinuś: piękne wieści o fasolinie :) Dobra ta twoja lekarka, że nawet w święta mówi, żeby dzwonić :) Odpoczywaj teraz kochana, żeby wszystko wróciło do normy :)

Zieeeeeeeeewam! Idę na drzemkę :)

reklama
Hej

Jazza nie udalo sie planow zrealizowac:/
A u nas cieplutko bo 10s na plusie...

Jugoslawa choineczka jest sredniej wielkosci ale za to jest gesta :-) w wekeend ja ustaeimy i ubierzemy;-)
Chyba taka pogoda tak dziala kochana ze czlowiek zmeczony bo szaro buro:/

Moniusia stare dziadki?;-) to co ja mam powiedziec?;-)

Lux to fajnie ze tak tesciowa jak okreslila;-)

Miss o kurde ale te szpitale...masakra:/
No mam nadzieje ze twoj lekarz jutro ogarnie sprawe i szybcoutko wyjdziesz;-)

Tinus to teraz ladnie wypoczywaj:***

Bylam u babci i jest tak sobie kiepska jest:/

Mnie ospałość przeszła zaraz po tym jak na chwilę się zdrzemnęłam na siedząco. Nie wiem ile to trwało ale podziałało. Nie boli mnie kark, więc pewnie niezbyt długo.
A od tego czasu upiekłam piernik (jak wystygnie będę go przekładać), odkurzyłam mieszkanie, posprzątałam kurze, zmyłam podłogi, ugotowałam soczewicę na pasztet, wstawiłam i rozwiesiłam pranie :D Normalnie wstąpiła we mnie nowa energia :D

julia: uwielbiam świeże choinki :) Ja też będę miała, ale jeszcze za nią nie chodziliśmy. A jak się teściowa miewa? Zdrowia dla niej i dla babci.

Ostatnia edycja:
Dziś musiałam dłużej zostać z dzieciakami, ale wariowaly. To chyba na zmianę pogody. Zjadłam teraz kolację i idę sprzątać. Tomek wróci dopiero koło 22-ej i muszę mu obiad podać. Marzę o spaniu.

lux: skoro dorośli szaleją dzisiaj to i dzieci mogą :D Normalnie pogoda taka, że ludzie jeżdżą jak łosie. Baaardzo trzeba uważać :/

julia: ja mam jakiś zryw dzisiaj, bo właśnie do dzisiaj byłam tam gdzie ty napisałaś, że jesteś :) Może i ciebie natchnie :)

missiiss: jak tam na froncie szpitalnym ? Jakieś wieści kochana?

tinuś: jak się czujesz?

Wykończona jestem, no ale dużo zrobiłam dzisiaj.
Piernik przełożony i czeka kilka dni, żeby skruszał. Pasztet zrobiony.
Uff...mogę wreszcie odsapnąć.

Kurde, szkoda, że teraz w sklepach dużo przecen. Akurat w czasie, kiedy nie mam weny po nich chodzić :/

Ja dopiero teraz mam chwile wolnego.Wogole ten dzien do doopy byl.Teraz kolacja i oby jak najszybciej zasnac.

spokojnej nocy

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Ja od 6 po prysznicu zwarta i gotowa ide rozbic oboz koczowniczy pod sala operacyjna... takiego mam stracha ze przyjda i powiedza ze nici... ciekawe czy mojemu ginowi uda sie zalatwic zabieg 15-minutowy... potrzebne mi kciuki sa :-( ehh. Podowiadywalam sie wczoraj na chama i laskawie o wyniki i sa ok. Trafilam na fajnego lekarza bo mojego nie bylo. Ktory cierpliwie mnie wysluchal usmiechal sie odpowiadal i dopytywal. Takze w pelni zaspokoil moja ciekawosc. No ale zobaczymy bo w koncu ordynator mi palnal wczoraj ze sa wazniejsze zabiegi od mojego :-( np. Starsza pani co chodzila z polipami 3 lata bo jej sie zadbac o siebie nie chcialo... a przyszla pozniej niz ja. Ku...wa oszalec mozna. A ja w najgorszym wypadku bede musiala przelezec swieta bo im sie 15 min. Poswiecic nie chcialo...
Brak mi slow normalnie...

Milego dzionka

Do góry