reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula
Gratulacje :-)

Jugoslawa
Ja tez nie lubie rozgotowanego bbrrr :-) mialam cos pisac ... aaa tesciowa przyjezdza na swieta to na pewno z nia porozmawiam na ten temat.
A co do szwu to przestalo ale jakis skurcz sie mnie czepil a zawsze jak to jedt to mg i nospa i leze i mam duuzo mlecznego na dole bbbrrr czekam az pusci.

Kornelia
Moj tez sie ze mna dzieli ale gdy sa takie sytuacje to mnie to wpienia. To nazbieralo wam sie wydatkow rzeczywiscie :-\ ja strasznie nie lubie jak mi przeglad i ubezp. Wypada na kobiec listopada bo zawsze 5 stow wywale. A juz nie wspomne na jakim debecie jade hohoooo. Ale musze sie porzadnie wziac za finanse od nowego roku. Moze sie jakos usystematyzuje.my na swieta tez sobie nic nie kupimy bo tez kiepski miesiac a i styczen zawsze taaaaki dlugi jest.
Z tym przytarganiem do domu to fajnie to ujelas :-D

reklama
Watpliwosci no to ladnie mial sily;-)
Fajnie ze facet tak dba o finanse;-)
No u mnie jest tak samo;-) pieniadze ja dostaje, a jak ma na cos ochote to rozmawia ze mna...;-)

Miss hehe dobra jestes;-)

Jugoslawa a kupilam jej kinderka, i ksiazke z zadaniami;-)
Wogole wszyscy na mikolaja jej dzis daja paczki wrrrr, ja musze gre ladnie zapakowac;-)

Anula gratuluje synusia;-)

Ja mnie cos podbrzusze od wczoraj boli;/ niewiem dlaczego;/

Obiecalam corce dzis szybkie pierniki ;-) i chyba zaraz wezme sie za ugniatanie ciasta;-)

Miss widze ozdoby zapodane ;-) a mezu niezle pojechał. ..trzymaj krótko ...
My tez juz mlodemu prezent kupilismy ...Quadrokopter i dzis dokupilam słodycze ... ale będzie szakenstwo ...

Jula a noz cos sie kroi ... ale lacze sie ... mnie tez cos pobolewa a wczoraj to mialam wrażenie jakby mi cos wychodzilo z dolu ... tak dziwnie i nie przyjemnie ...

Wątpliwości miłego dzialania ... moj mezu to w tym cyklu chyba sam się stara o dziecko a ja to juz czasami mam dosyć a ten dalej ....

Lux,kornelia
... pozdrawiam ...

Mychunia dovzytalam ze mlody ma przykurcz stopek...moj sie urodzil z wada stop ... konsko-szpotawe ...trochę przeszlismy ale u nas wyzsza szkola jazdy byla ... masujcie stopki to naprawde wiele daje ....

Anula też miałam nogi monako szpotawe... W drugiej dobie życia gips po sam tyłek .. potem masazystka co drugi dzień .. jak tydzień nie masowane były to wylam ponoć jak bóbr bo juz sie galareta robiła .. malarski sie ze mną ze szok ...
Ale teraz nogi idealnie proste :)

reklama
Do góry